Reklama

Reklama

Přepadení ve vzduchu

Trailer

Obsahy(1)

John Cutter je bývalý příslušník protiteroristické jednotky, který provádí školení leteckého personálu pro případ únosu letadla. Po tragické události, kdy nedokázal zabránit vraždě vlastní manželky, odešel ze služby a nyní po dlouhém váhání přijal nabídku svého přítele Slye Delvecchia, aby nastoupil na pozici šéfa bezpečnosti u velké letecké společnosti. Na své jmenování odlétá do Los Angeles stejným letadlem, kterým je bez vědomí pasažérů přepravován v doprovodu dvou agentů FBI chladnokrevný zločinec Charles Rane. Ten má na palubě několik kompliců, kteří ho krátce po startu osvobodí a letadlo unesou. Cutter, který je v době přepadení na toaletě, unikne pozornosti teroristů a podaří se mu upozornit policii. Vzápětí zneškodní jednoho z únosců a vypustí palivo, čímž teroristy přinutí k přistání na nejbližším letišti. To je však pouhý začátek dramatického střetnutí mezi osamělým Cutterem a nelítostnými teroristy. (TV Nova)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Tady u toho filmu jsem si užila český dabing . Vážně to byla docela dobrá komedie :)

Uživatel nanamarak1 smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak za našich časů asi moc jiných možností nebylo a zvyk je železná košile 😊 ale je fakt, že už když jsem ten film viděl poprvé, tak jsem si říkal, že ten daber se na Snipese moc nehodí :)

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tvl, proč by si tohle chtěl někdo pouštět v dabingu? Navíc kde Snipese dabuje o 30 let starší chlap? Znám ještě několik podobných dabingových zvěrstev. Např. když Michal Pavlata daboval v Úkolu zabít Lamberta a v Nemilosrdně Richarda Gerea a nebo když tuším ten samej týpek, co tu dabuje Snipese, daboval v první Křižovatce smrti Jackieho Chana. To bylo k zblití.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Bohdan podal viacero zivotnych vykonov. Je to dobry daber, len dabuje prilis casto.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Jo takže to je naopak? No tady je právě paradox že Tůma kterej obvykle dabuje Snipese tu namluvil Payna. Dík za info jenom jsem byl zvědavej. Nedávno jsem viděl v redabingu třeba pátrací eso s Lamasem a byl to takový netradiční pocit i když po technické stránce i po stránce překladu byl ten dabing jednoznačně víc profesionální.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Existuje k tomuhle filmu i jiná dabingová verze než ta z VHS? Nevíte někdo? Ptám se jenom ze zvědavosti. Asi jako většina jsem u tohohle filmu vyrostl na tom původním dabingu který je ovšem značně nedokonalý. Jedinej kdo tam fakt boduje je Bohdan Tůma kterýho teda úplně nemusím, ale tady při dabování Bruce Payna podal svůj životní výkon. Jenom mě překvapilo, že kdejaký béčko s Lundgrenem nebo Seagalem má už kdoví kolikátou dabingovou verzi zatím co tenhle film má pořád jenom tu původní od Warner home videa. Aspoň teda já jsem žádnou jinou nenašel.

na příspěvěk reagoval Lacike

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Jo, zábavný déčko. Nejvíc jsem se pobavil leteckejma akcema. Vytrhneme kabel ze svorkovnice a dopravnímu létadlu začne neřízeně vytejkat palivo (takovým tempem, že to na žádným záběru zvenku nelze postřehnout :-D). Stroj reaguje, jak jinak, okamžitou ztrátou výšky a nutností přistání na nejbližší možnou plochu. Když je pak z tý nevhodný plochy třeba odstartovat (prej to bylo malý letiště pro cessny), zvládneme to zcela bez problému s dotankovaným letadlem, protože ranvej se samovolně prodlouží asi tak na 5 km, aby se hlavní hrdina stihl přiřítit v policejním osobáku, srovnat rychlost se startujícím strojem, pokecat s kámošema v autě, vysoukat se okýnkem ven a nastoupit na podvozkovou nohu letadla. Dalši vypisování netřeba, ale koukl jsem na to ráth ;D

Reklama

Reklama