Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

Webb 

všechny recenze uživatele

3/4 filmu - průměrná režie i nezajímavý scénář s předvídatelným, pro mě ne moc zajímavým dějem (minimální špetka vtažení do děje tu byla). Herci předvádí svůj standard a postavy, které hrají, opět nezajímavý (teda až na George Clooneyho). Hodnocení 40%. Poslední půl hodina filmu - režisér Clooney se rozjel, je zručný a finále vygradoval zajímavými flashbacky Sama Rockwella. Po scénáristické i dějové lince tu došlo také ke zlepšení a závěrečná soutěž s názvem "Stará hra" (vezmete na jeviště tři staré chlapy s nabitými pistolemi, ohlédnou se za svými životy, pochopí kdo jsou, čeho dosáhly, jak blízko byly splnění svých snů. Vítěz je ten, kdo si dokáže nevystřelit mozek, dostane ledničku) je opravdu dobře vymyšlená. Hodnocení této části 80%. Celkově však jen [5,5/10] ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco hodně filozofického, ale tenhle film je opravdu vtipný jemným ironickým humorem, který rozesměje každého, zvlášť scéna kde vystupují Dammon a Pitt nebo ta, kde kde Hauer s Rockwellem táhnou východního agenta do žigulíku a z okýnka koukají nohy z běžkami. Ovšem i celková myšlenka ukrytá spíš v druhém plánu je rozhodně zajímavá. Neuvěřitelné, že je to podle skutečného příběhu! ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Vynikající psychouš s výrazem pošuka ve filmu řekl: "Jmenuji se Charles H. Barris, zaplnil jsem éter ohlupující infantilní zábavou". Neboj Chucku, tento druh zábavy je jak nájezd potravinových molů - nezničitelný! Však se těší značné oblibě tuším dodnes, k nám taky dorazila a přijdou další... Nicméně vyzdvihuji výkon Sama Rockwella, který předvedl šílenou Gong Show za slabší sukundace hvězd v druhořadém postavení, bez šance jej převýšit a dobrou volbu hudby. Ještě jeden výrok stojí za přemýšlení: "Nietzsche řekl: Kdo sebou pohrdá, stále si sám sebe váží jako někoho, kdo může pohrdat". ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Zajímavá záležitost. George Clooney je asi opravdu šikovný chlapík. Před kamerou to obstojně válí a za ní je také suverén. Možná byl film místy příliš rozvleklý a chtěl maličko popostrčit, ale určitě mě přinejmenším dobře pobavil. Drew Barrymore se mi moc líbila a Sam Rockwell doslova válí. Dále jsem byl mile překvapen z účasti spousty známých tváří. ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem se do tohohle zabíjaka zamilovat, ale nějak mi tam chyběly jakékoli emoce, motivace, niterní pochody postav... nápaditý, barevný filmek s akcí, avšak emotivně poněkud plochý. Sam Rockwell jako komik-zabiják parádní, to se musí nechat, Kaufman coby scenárista je zde v poklidnější poloze, ale celkově je to taková spíš jen popisná podívaná, z které si za pár dní budu pamatovat jen ty barvičky... Za zhlédnutí jistě stojí. Jednou. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • CIA popřela, že by pro ně Chuck Barris kdykoliv pracoval. (don corleone)
  • Scenárista Charlie Kaufman nebyl spokojený s tím, jak George Clooney s jeho scénářem ve filmu naložil. Nevyhovoval mu ani konec filmu. Prozradil to v roce 2004 v rozhovoru pro časopis Arena. Posteskl si také, že spolupráce s režiséry Spikem Jonzem či Michelem Gondrym vypadala úplně jinak, než právě s Clooneym. (mnx)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama