Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitelka tance Rebecca Taylorová a dětský psychiatr Sam Faulkner oslavují pět společných let na pláži. Rebecca, které je přes třicet, by se ráda vdala a touží po dítěti, ale Sam nemá zájem cokoli měnit. Kvůli své profesi má k dětem rozporuplný postoj a zastává názor, že si lidé děti pořizují nezodpovědně. Na pláži se Rebecca a Sam seznámí s Gail a Martym Dwyerovými a jejich třemi neposednými dcerami. Cestou za jejich přítelem, malířem Seanem Fletcherem, Rebecca Samovi oznámí, že je těhotná. Sam je v šoku. K Seanovi se také vypraví rodina Dwyerových. Gail je Seanovou sestrou a s Martym se pochlubí, že čekají další dítě. Sean Sama v jeho názoru na děti podpoří – prohlásí, že děti nechce, protože soužití s nimi by mu všechno vzalo. Když si Rebecca uvědomí Samův vlažný postoj, řekne mu, že sice vidí, že na dítě připravení nejsou, trvá však na tom, že si ho ponechá... Skamarádí se s Gail, která jí jako zasloužilá matka může v lecčems poradit. Samovi nezbývá než souhlasit. Když Rebeku doprovází na první gynekologickou prohlídku, přijme je roztržitý doktor Kosevich, původem Rus. Když zjistí, že Sam má doma kocoura, přikáže, aby se ho kvůli možné nákaze zbavil. Rebecca Samovi zase doporučí, že by měl prodat své milované porsche a koupit větší vůz. Samův život je náhle vzhůru nohama. První tři měsíce je Rebecce špatně, a proto se odmítá se Samem milovat. A později se začne obávat, že by mohli miminku ublížit. Sam je nervózní a při tenisu řekne Seanovi, že je sexuálně frustrovaný. Sean však najednou obrátí a tvrdí, že by už taky rád měl rodinu... (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

golfista 

všechny recenze uživatele

Film mě příjemně překvapil a pobavil. Mám ho ale v dobré paměti z jiného důvodu. Stal se pro mou diskografii přelomem - objevil jsem Van Morissona ! Pozdě ale přece. Od té doby s úžasem sleduji, jak hodně jsou jeho skladby v amerických filmech využívány. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie, která splňuje základní pravidlo tohoto žánru - pobavit diváka. Jen ten všudypřítomný sentiment, Chrisi, udělej s tím už něco! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::: Tenhle film mám moc rád a řadím ho k nejlepším ve kterých hraje Hugh Grant. Skvěle zahraný film, přenádherná Julianne Moore a vtipní Hugh Grant, Tom Arnold a Robin Williams !! Skvělý film pro maminky a tatínky, kteří právě zjistily, že jsou v tom ! :-) Super scény v obchodě - když mlátí "dinosaura" a scéna v porodnici - na ty se určitě podívejte, u těchle scén jsem se smál až jsem se málem po ..... ,-) Taktéž potešily fota herců na konci filmu, když byly ještě miminka ! Super film !!! ::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Môj otec je hajzel." - "Môžeš mi o tom povedať viac?" - "VEĽKÝ hajzel." Na debatu ohľadom toho, či nenarodené dieťa vidí penis alebo nie, sa zrejme nezabúda, no na DVOCH V TOM áno. Francúzsky originál som nevidel, takže neviem porovnať. DVAJA V TOM nie je zlý film: Hugh Grant a Julianne Mooreová tvoria slušný pár, ešte o dosť lepšie sú na tom výrazné podporné roličky, ktoré si Jeff Goldblum, Joan Cusacková, Tom Arnold („Roseanne“, PRAVDIVÉ LŽI) a ruský gynekológ Robin Williams užili, ako sa na kráľov podporných rolí (akými dovolím si tvrdiť sú) patrí. V posledných hektických dvadsiatich minútach nemá snímka chybičku (skoro), dovtedy sa nesie vo fajn pomalom duchu... možno až príliš. Kino Považan 1996 ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Jliane nemusím, takže jsem měl tím asi hodně zastřenej pohled na film, ale Hugh byl dobrej. A Robin Williams je podle mě ten nejlepší gynekolog v Americe. K ději bych jen měl pár maličkostí, jako třeba odstranění chudáka kocoura, protože to malý by mohlo mít třeba náhodou alergii. Beru, že by mohlo mít alergii, ale kvůli tomu přece nenechám utratit zvíře, který mi důvěřuje a nečeká ode mě nic zlýho. Proč? Protože mít zvíře je ještě větší povinnost, než mít dítě. Dítě za pár let vyroste a vypadne z domu, ale o zvíře se musíte starat až do jeho smrti, jako kdyby to bylo malý dítě (mluvím o psech, kočkách a podobných). A když si nějaký zvíře vezmete, berete zároveň s ním zodpovědnost, že se o něj postaráte do jeho smrti a zajistíte mu klidné dožití a ne nějakou odpornou vraždu, jako se to nejspíš stalo tady. Tak by si holt ten malej musel dávat valetol a stříkat antialergeny místo deodorantu, no. Takže všechny ty hvězdičky jsou jen pro Robina Williamse. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Další neurážející Grantovka, kde Hugh pluje cestu k sebeobjevení. Nu proč ne, když se k němu přidá nádherná Julianne Moore, bláznivý Tom Arnold, bohém Jeff Goldblum, dinosaurus či potrhlý ruský gynekolog Robin Williams. Jediný, kdo mi celou dobu vadil a nesnášel jsem ani minutu filmu s ní byla Joan Cusack, možná to bylo její rolí, ale Joan má u mě mínusový bod. Celkově vzato jsem se nakonec bavil a nebýt Joan, tak přibude i čtvrtá hvězdička. Souboje s dinosaurem a při porodu si budu pamatovat ještě hodně dlouhou dobu. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka s naprosto výborným Hughem Grantem, jehož nechuť k prodeji zánovního Porsche plně chápu...Chris Columbus natočil odlehčenou podívanou, která se neomrzí ani při opakovaném zhlédnutí. Jen je škoda, že občas tlačí moc na pilu a posouvá "Dva v tom" do sféry vyloženě fyzické komiky. Ale to je jen drobná vada na kráse. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ona je nadšená, po dítěti toužila, on nikoliv, přijde o pohodlí a červeného bouráka. Přišlo to nečekaně a navždy. Stane se otcem. Náhle je v pozici sobeckého zmetka, i proto tvůrce rodinných taškařic sleduje nastávající pár právě z pohledu budoucího otce. Přestane být hvězdou domácnosti, přestane mu ženuška nosit jídlo na gauč, přestane mu foukat bolístky. Chris Columbus potvrdil cit pro gradaci, v situačním humoru umí dokonale chodit, dokonce se ocitneme v čisté grotesce (závěrečný dvojporod). Za mě už nicméně byli na hraně snesitelnosti „zkušení“ rodiče (Tom Arnold a Joan Cusack), celá řada uřvaných scén, rovněž nesnáším zmatené, plaché a pasivní hrdiny bez směru, že Hughu Grante? Tlačení na pilu už bylo prostě moc, dva díly s Kevinem, který se ocitl sám doma, nebo jiná spolupráce s Robinem Williamsem coby tátou v sukni, mají nesmrtelný cejch svěží rodinné zábavy. Tady se k němu určitě nedostaneme. ()

Véča 

všechny recenze uživatele

O tom jak se relativně rozumně uvažující osoba musí omluvit a podvolit těhotné iracionálně jednající fúrii s nervama na pochodu. Což neva, pokud by se celý film netvářil, jako by to tak bylo v nejlepším pořádku. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hlavně díky zásluze Toma Arnolda a Hugha Granta jsem se řehtal v podstatě v jednom kole. Že komedii natáčel tvůrce prvních Harry Potterů, mne teď docela překvapilo. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

veľmi príjemna rodinná komédia.bohužiaľ grant mi nejako nesedí.to však napraví skvelá julliane moore a neodolateľný robin williams. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, ve které se Grant ještě hledá a stále z něj to není to sarkastické hovado, které žeru!! :-)) přesto kvalitní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedna z najvtipnejších a najmilších romantických komédií 90tych rokov. Hlavní predstavitelia sú sympatickí, čo býva dnes už dosť velký problém. Hlavne Moore je roztomilá. No a Columbus sa pre rodinnú zábavu narodil. Málokedy sklamal, tu skôr príjmne prekvapil. Potešia postavy Goldbluma a Williamsa, čím sa potvrdzuje, že vedlajšie postavy robia tento žáner rovnako ako ústredný pár. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka na večer, která vůbec nezklamala. Vtipné, svižné a krásné. Film na který se do budoucna s velkou chutí rád podívám. Lepší průměr. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Uvítal bych více komediální složky, myslím že Hugh Grant by na to měl. Julianne Moore mám rád, ale tady byla spíše na vedlejší koleji. Dost mě pobavil Robin Williams se svým imigrantským porodníkem. :) ()

Reklama

Reklama