Reklama

Reklama

Film vychází z původní populární hry Bloodrayne. V osmnáctém století, v Rumunsku, Rayne, mladá dhampirka (napůl člověk a napůl upír), náchylná ke slepé zuřivosti z krve, ale posedlá výčitkami svědomí k lidem, se snaží pomstít matčin únos a vraždu, kterou spáchal její otec Kagan, král upírů. Osiřelá a přinucena hledat si útočiště v cirkusovém, šíleném představení, které je jediným místem, kde jsou její schopnosti tolerovány, Rayne nezná své schopnosti dokud jedné noci neochutná lidskou krev, když se postaví proti muži-silákovi z cirkusu. Sžírána krvežíznivostí a trápená svou novou identitou se transformuje do Bloodrayne a živí se krví upírů, odmítajíc brát život nevinným lidem. Dva lovci upírů, Sebastian a Vladimir z Brimstonské společnosti ji přemluví, aby se připojila k jejich úkolu, zničit nejhoršího a nemojcnějšího ze všech upírů v zemi, jejího otce. Závodí při hledání třech ústrojí - talismanů: Srdce, oko, a žebro tepané z praotce upíra, Beliara, po kterém touží i Kagan. Talismany dávají jejich držiteli moc přivést zem do temnoty dovolující ovládnout upíří plémě navždy... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

vykony hercu v tomto filmu nezajem, scenar nezajem, rezie nezajem. je to proste PC hra prevedena na platno a to znamena u mne zajem! mohlo to bejt trosec krvavejsi a vic sexu! hodnotim za 3.

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Příjemný oddechový béčko s jakž takž akcí, přepísklou krvavostí (jako hra), pěkným prostředím a krásnou Rayne. Jen jedna věc, všichni tu slintaj, jaký má Kristanna krásný tělo, přitom jí je jenom asi 2 sekundy vidět levý prso, takže vychladněte horký hlavy (kdyby jenom hlavy), žádný porno to není.

Mairin

Mairin (hodnocení, recenze)

Tohle, že mělo rozpočet 25 mil. dolarů? Bych řekla tak 10 tisíc a zbytek prochlastali. Nechápu, jak se vůbec s něčím takovým ty lidi obtěžovali :-D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

api

api (hodnocení, recenze)

je to blbosť, ale nie je to až také zlé, existujú oveľa oveľa horšie výtvory:-)))

Namika

Namika (hodnocení, recenze)

i když se tu píše že je to podle hry, já z toho spíš vypozorovala jednu knižní serii, ktera je zde dost špatně okopirovana

Triano

Triano (hodnocení, recenze)

Kvalitni filmecek... nevim co se vam tak nelibilo...Hlavni postava vypada dobre takze hvezdicky jsou na miste :D

gandie

gandie (hodnocení, recenze)

Kazdy i sebehorsi film dokoukam do konce... Tady se mi to nepovedlo.

HERIS

HERIS (hodnocení, recenze)

A sakra, právě jsem si to nedávno donesl domů a chtěl jsem na to hodit oko, ale jak tak čtu ty komentáře, tak na to asi raději hodím bobek!:)

Thunair

Thunair (hodnocení, recenze)

jeto klasická Bollovina, ale popravdě líbí semi, že senebojí ukáázat krec i když:D s tím okolo:D ale onm se vážně snaží je to vidět dělá ty filmy s nadšením dám *** protože to je horzný a film a tím cený přrustek do mé sbírky=)

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Vrchol filmu bol ked Michael Madsen a jeho kumpán utiekly prešibaným spôsobom z cely veznice.

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Těšte se. Bude dvojka a tentokrát nejspíš bez Kristanny. Ale ještě pořád je naděje že to zruší :-)

Beo.wulf

Beo.wulf (hodnocení, recenze)

Herecke vykony jsou katastrofalni a zklamal me i Michael Madson, taky uz asi zacina tocit Beckove filmy.Stalo to za hov... a to rikam uprimne!

Fordik

Fordik (hodnocení, recenze)

Bloodrayne, jakožto film je neuvěřitelná slátanina, jak herecké výkony, tak kamera, střih a hlavně děj je totální fraška (čti '>račka). Totální odpad, nicméně 30sec scéna s polonahou Kristen mě nutí dát 1 hvězdičku :).

petero

petero (hodnocení, recenze)

crudos: Bloodrayne1 bola s fašistami, dvojka sa odohravala v súčasnosti alebo budúcnosti, už sa nepamätám presne ale nechápem aké pasáže z hry si vysledoval v tomto filme?

crudos

crudos (hodnocení, recenze)

Setci to len kritizujete ale kolkati z Vas hrali totu hru?? v hre tiez striekala krv ako o zivot celkom sa to dalo pozerat aj ked som cakal aj ine pasaze zhry ale hlavna Podstata Hry tam bola vystihnuta.Nie vsetko co je vhre sa da preniest na platno Kín pre bezneho divaka.kolko filmov ktore boly zrobene z hier boli zrkadlom Hry???

 (hodnocení, recenze)

Uwe hold nikdy neumel tocit filmy. Mel by s rezirovanim seknout a najit si cinnost co by mu sla. Krome toho, ze priserne bylo naprosto vsechno nemohu filmu nic vic vytknout. :o)

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Doufal jsem že tam budou alespoň lítat kusy těl, ale takhle ten film není ničím zajímavý.

Le_Chuck

Le_Chuck (hodnocení, recenze)

Ten cerveny plagat mi pripomina plagat k Dungeons And Dragons. A aj tie percenta :))

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

strixsr: ne, jen jí je vidět prso:).....jinak k filmu - stručně řečeno - je to docela sračka...

Station13

Station13 (hodnocení, recenze)

Po zhlédnutí toho filmu jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet, něco tak ubohého a bezduchého jsem už dlouho neviděl. Po vzpomínce na Resident Evil jako úspěšné zfilmování PC hry jsem si říkal že BloodRayne bude též výborná ale... Propadák nezachránila ani Kristanna Loken.

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

počkat, jako ta hérečka je tam nahatá? tak to bych se na to mohl někdy podívat :)))

Merlkir

Merlkir (hodnocení, recenze)

omg. :) Boll nezklamal. Skutečně...vrchol filmu jsou prsa K.Loken. boj až na výjimky nesmyslný, nereálný, krvavé efekty k smíchu...herci mizerní. fakt bomba.

Afterpoe

Afterpoe (hodnocení, recenze)

Když vidím tu herečku, co je v roli BloodRyne, tak se mic chce zvracet a strašně se smát... To snad není pravda. Ne, že bych od Bolla něco očekával. Vlastně vůbec nic. Ale kdyby si to vzal na starost někdo jinej s mozkem v hlavě, tak by to mohlo dopadnout i slibně.

Jenda

Jenda (hodnocení, recenze)

To proto, že tady zatim tohle hodnotí jen zaslepenci, kteří hodnotí hru místo filmu, a ještě film ani neviděli.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Tie pathviezdickove hodnotenia su akoze co? A Beezer a J.Beezer su dvojicky??? ...ze sa niekto prave takto ukaja uz nie je ani na zlost, ale na polutovanie. ...Ono sa to casom zrovna, ale i tak by mozno nebolo na skodu podmienit prvych co ja viem dvadsat hodnoteni aj vypisanim komentara. Akekolvek hodnotenie tu hodi kazdy blbec ktory chce byt zaujimavy alebo "vtipny", keby uz trebalo napisat par viet, tak by to snad niektorych obmedzencov odradilo.

2Pac

2Pac (hodnocení, recenze)

mna by hrozne zaujimalo, ako sa packalovi Boll podarilo do filmu nalakat taku plejadu hviezd_? inac Kingsley sliape coraz dalej a dalej do pomyselneho bahna...

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

TU si môžete legálne a zadarmo stiahnú song Mankind od Alice Coopera k tomuto filmu. Bude to asi jediná dobrá vec na ňom :( ... už by niekto mohol zruši kariéru Bollovi

Související novinky

Ben „Gándhí“ Kingsley se vrací do Indie

Ben „Gándhí“ Kingsley se vrací do Indie

28.11.2009

Krišna Pandit Bhandži, známý též jako Ben Kingsley, se vrací ke kořenům – jak genetickým, tak i ke kořenům své kariéry. V roce 1983 získal Oscara za hlavní roli v Gándhím a přestože později ukořistil… (více)

Ďalšia hra v rukách Bolla

Ďalšia hra v rukách Bolla

02.07.2005

Zázračný Nemec Uwe Boll si nedá pokoj. Jeho 20-miliónový Alone in the Dark nielenže (už tradične) pozbieral len tie najhoršie ohlasy a recenzie, ale, vďakabohu, v amerických kinách aj celkom slušne… (více)

Reklama

Reklama