Reklama

Reklama

Metro

Trailer

Londýn. Půlnoc. Chladný zimní večer. Kate (Franka Potente) nemůže sehnat taxi, a proto zamíří na metro. Když mírně opilá čeká na poslední vlak, na chviličku jí spadne hlava... a když se probudí, zjistí, že není sama. V panice se pokusí utéct, ale metro mezitím zamkli. V tu chvíli přijede vlak a Kate, stále ještě nervózní, nastoupí. V soupravě je zdá se jediným cestujícím. Její úleva se však změní v děs, když uprostřed tunelu vlak zastaví a její vagon se ponoří do tmy. To, co číhá v černočerném bludišti metra, je něco nepředstavitelného. Něco, co nazývá skrytou laboratoř domovem... Něco, co nechce nechat Kate na pokoji. Metro je děsivým seskokem do temného podzemí Londýna, noční můrou ukazující krajní meze holého přežití. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (344)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ještě při psaní komentáře váhám mezi * hvězdou a ** hvězdami. Toto bylo naprosto stupidní dílo, leželo mi to ve složce asi rok a mělo to tam zůstat ještě déle. Nechápu myšlenky autorů: Černoch se s běloškou dostanou z klece a před nimi leží vrah, který má vedle sebe něco, co připomíná kopí. A oni místo toho, aby ho propíchli, tak ho tam nechají a radši utíkají. Už jsem rozhodnut: * hvězda a to jen proto, že jsem v dobré náladě. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Drsný priamočiary horor o žene, ktorá zmešká svoj posledný vlak a ocitne sa v uzatvorenom metre. Dočasnú spoločnosť jej robý len dvojica bezdomovcov, jej známi, ktorý ju chce znásilniť, strážnik a sem tam nejaký strojvodca. Aj to polovicu z nich uvidí len mŕtvu. A hlavne stvorenie, ktoré to tu poctivo vyľudňuje. Franka Potente nieje nijak zvlášť vynikajúca herečka, ale je nadmieru sympatická, réžia viac než slušná. Atmosféra je vybudovaná skvelo, zabijáka uvidíme od polovice filmu a vôbec to nieje na škodu. Len minimálne nakukneme aj do jeho minulosti a ostatné už nechajú tvorcovia na našu predstavivosť. ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelný, hnusný slasher, který by si možná chtěl pohrávat s paranoiou prázdného nočního metra (žádné metro na světě není v noci takto prázdné, ale Smith se asi inspiroval u Subway od Luca Bessona). Je to i nelogické, pitomé a vcelku nudné. A že vraždí glum, to vypadalo tak směšně. Postavy se opět chovají iracionálně ("a ne a ne nepotopím se", "ne, nebudu hledat východ", "ne, neumlátím ho tyčí, když můžu") a Franku Potente zde narvali do tak hnusných šatů, které jí nedělají dobrou postavu, protože vyniká leda její velká prdel a tlustá stehna, navíc ten blond přeliv je jak z E55. Odporný slasher ve všech směrech. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Rozčilovat se u horrorů,že jsou nesmyslné a neuvěřitelné je docela hloupost(pokud to opravdu nezachází do extrému a nejde o záměrnou nadsázku)--Navíc-příběh o tom,že v NY metru,které je tak staré ,členité,komplikované a propletené,že ho ani dlooouholetí zaměstnanci zdaleka neznají-se skrývá nějáký psychodeformovaný maniak je jeden z nejuvěřitelnějších široko daleko..........Problém filmu je spíš v tom,že je to prostě taková jednoduchá jednohubka,která ničím něják zvlášť nezaujme =pustit,pobavit se,vypnout,zapomenout=60% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pár věcí nepochopím...Například vládu ČR a pak nízké hodnocení Metra. Tenhle film je pro mě bomba. Vraždící hormonální hybrid homosexuál Horáček tu sice není ale hádám že to tady kosil jeho brácha protože hybrid tu byl. Každopádně vrahoun je v první řadě super doktor akorát že spíše než chirurg to bude patolog. Snaha a vytrvalost mu ale nechybí a sejme každého kdo mu přijde do cesty. Zaujal mě bezďák co vypadá jako Kínu Rívsů (fakt mu byl podobnej) ale nečekejte že by od něj vrahoun snad kvůli tomu chtěl autogram. Metro je snímek kde začátek je megahutnej a vrahoun dokud není pořádně vidět vypadá ukrutně (první scéna ve stoce nemá chybu) no když se pak ukáže v plné parádě s hejnem krys v zádech (a to neměl píšťalku) tak se mu spíš smějete jak je šerednej ale nijak to nesráží kvality snímku. Nedávejte na hodnocení a mrkněte na to buď vás to nadchne jako mě nebo mě budete proklínat ale s tím dokážu žít :) PS : Zaspat při čekání na metro se nevyplácí ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Franka Potente v německé verzi dabovala sama sebe. (Chatterer)
  • Franka měla celkem šest žlutých šatů s různým stupňem zašpiněnosti. (Chatterer)
  • Alternativní názvy filmu jsou "Runt", "Cellar Dweller", "Horunder", "Here Kitty Kitty", "One Track Mind" a "Piccadilly Nightmare". (Chatterer)

Reklama

Reklama