Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Čas od času přijdou dny, kdy si člověk přijde úplně vygumovaný a potřebuje si vypláchnout hlavu nějakým nenáročným snímkem. Z tohoto důvodu jsem včera večer sáhl po tomto filmu. Teenagerské komedie nemusím, ale Todda Phillipse jsem si díky Pařbě ve Vegas docela oblíbil, tak jsem si řekl, že dám Road Tripu šanci. Že to bude pokleslé a ujeté, to jsem čekal. Zároveň jsem ale čekal, že to bude také zábavné. A já se po většinu filmu spíše nudil. Dobré vtipy nedotažené, slibné postavy nevyužité. Je to sice snesitelná teenagerská komedie, ale bohužel nudná. Slabé tři. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z tínedžerských komédií. Štyria mladíci sa vydajú na 1800 míľ dlhú cestu do Aspenu, aby zachránili jedného spomedzi seba pred "katastrofou". Zblížil sa so spolužiačkou natoľko, že si natočili video zo svojich spoločných mileneckých hrátok. Video však jeden zo spolubývajúcich poslal dlhoročnej priateľke a láske práve do Aspenu. Vysokoškoláci sa preto musia dostať do vzdialeného mesta za tri dni a predbehnúť poštu. Film zo života mladých ukazuje to, čo ich baví: zábavu a voľnosť. A keď sa k tomu pridá prebúdzajúca sa pohlavná sila... Dalo by sa na tom snáď zabaviť, ale ja dávam *. ()

Reklama

BS 

všechny recenze uživatele

Měl jsem vždy rád tyto komedie pro teenagery (taky jedním "z nich" jsem) a musím uznat, že Road trip je jednou z nejlepších komedií pro mladistvé, kterou jsem viděl. Hodně ulítlá zápletka o cestě přes několik států federace až k vtipnému rozuzlení. Pásáže s krmením hada, také nejsou k zahození. Škoda, žej e to jen na jedno zhlédnutí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Road Trip je neco jako Eurotrip, akorat zde hrdinove necestujou kuli holce po Evrope, ale po statech Ameriky. Je sice fakt, ze u Eurotrip jsem se bavil vic, ale i tohle je hodne dobra komedie. Herci jsou na danej zanr v pohode a hlavne sympaticky, o coz de hlavne. Scottova postava je neco ve stylu Stifflera, takze husty, Amy Smart ukaze kozy, takze super. Ale hlavne tu je dokonalej, silenej a ultra vostrej Tom Green, kterej ma bohuzel malo prostoru. Filmu by pomohl rychlejsi strih a misty sviznejsi hudba, ale jinak je to fakt slusna zabava, u ktery jsem se nenudil. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl že může být teenegerská komedie být nestupidní? Ale opravdu může! Rozhodně lepší humor jak v prcičkách ale s více erotikou a kdo by to čekal, ale i Seann William Scott alias "Stiffler" tu je! To v docela pěkném filmu na kultovní road tripy, ale na rovinu, bez Toma Greena by tento film byl poloviční! 4* a modlení za podobné komedie! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Na konci filmu údajne dorazia hrdinovia do Austinu, no v skutočnosti sú len pred školou Emory University, ktorá sa nachádza v Atlante. (ShortyIC)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama