Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Todd Phillips nám ukazuje, že i na začátku kariéry měl dost nápadu a cit pro komediální scény. Kdysi jsem tento film viděl, teď jsem si ho po letech  zopakoval a zub času se tedy dost podepsal. Není to špatné, ale žádné komediální terno to taky není. Herecky je to fajn, několik hodně slušných scén, a efektivně použitá nahota. Nicméně to nejlepší Phillips vytvoří za pár let s dalšími filmy. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Je to kravinec, ale v rámci teenagerovské komedie celkem perlička. Přisprostlosti je tu tak akorát, člověk nemusí zhnuseně kroutit hlavou nad velkými nechutnosti. Partička je vcelku úsměvná, ale že bych se u toho válela smíchy, to rozhodně ne. Příběh jak ze šablony pro mladší vrstvy na můj vkus velmi dobře doplňují super písničky. Herecky je to utáhnuté vcelku dobře, děsně mě tam iritoval blbec s hadem a vypravěč v jedné roli. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

za peknú amy smart, šialeného toma greena a typicky uleteného s.w.scotta plus pár fórikov, ktoré naznačujú možný budúci potenciál solídnych komédiografov (armostrong, phillips) dávam tejto produkcii (slováka) ivana reitmana a debutu (29-ročného) todd-a phillips-a nostalgické 3 hviezdičky. vo svojej dobe to bola medzi tínedžermi kultovka, musím však uznať, že je to málo vtipné a príliš "neučesané" (kopec digresií, no len niektoré sú funkčným odkazom na to, že je to celé iba "prerozprávaním" historky postavou toma green-a - ako napríklad tá v dievčenských sprchách"). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mi k srdci nikdy moc nepřirostla, ale není to až tak moc velká pitomost. Je vidět, že se to hodně snaží svézt na úspěchu "Prciček", ale aspoň se to zbytečně nesnaží šroubovat na téma "ztráta panictví". Příběh má smysl, ale o samotný road trip vlastně ani tak moc nejde, toho je zde minimum. Sem tam je tu dobrý vtip nebo zajímavý postava. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Rozhodně tento typ komedií není moje krevní skupina. Teenagerskými snímky nás amíci zásobují den co den, bohužel najít ten, který bude lahodit našemu oku a cítění je jako hledání jehly v kupce sena. Kromě několika hlášek a nadevše převyšujícího malého ušatého DJ Quallse, vše opět sklouzává do běžného stereotypu konzumní zábavy dnešní mládeže. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Jedným z dôvodov, prečo nevzniklo priame pokračovanie, boli producenti. Tí nedokázali prísť s ničím, čo nakoniec nevyzeralo ako niečo rovno vystrihnuté z filmovej série Prci, prci, prcičky. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama