Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Příběh až podezřele připomíná Nebezpečnou zásilku, takže o originálnosti nemůže být řeč. Navíc jako správná teenage komedie nabízí pár fekálních vtipů, detailní pohled na celou ženskou zoo - tedy i s bobříky - a samozřejmě i tunu trapností a plejádu herců, kteří si přímo říkají o pořádnou šikanu. Co na tom, že se pár vtipů povedlo, to se povede i každému druhému hororu. Tu druhou hvězdičku dávám za fakt, že to aspoň není tak trapné jako American Pie, Snowboarďáci s Rafťákama a další skvosty. . . ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia na večer, ktorá je prekvapivo “ne-americká“. Herecké obsadenie vysokoškolákov bolo dobrým podkladom na film, kde sa môžete len ťažko nudiť. Vtipy niesú vyhrotené do detskej trápnosti ako v xx komédiách pred i po Road Tripe. Ak sa vám tahle jazda pozdávala, určite budete spokojný aj s jeho veľkou podobizňou - Eurotrip. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dobrá bláznivá komédia o skupinke mladíkov, ktorí cestujú naprieč Spojenými štátmi a zažívajú na svojej ceste najrôznejšie dobrodružstvá. Našlo sa tu dostatok humorných situácií a uletených hlášok, ktorým sa dalo poriadne zasmiať, takže som sa dobre bavil. Avšak som bol trochu sklamaný trochu nevýrazným záverom. Je tu však "Stifler" a preto to príjemne pripomína voľné pokračovanie Prcičiek. Najlepšie scény sú v spermobanke a v klube černoškov. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Road Trip je neco jako Eurotrip, akorat zde hrdinove necestujou kuli holce po Evrope, ale po statech Ameriky. Je sice fakt, ze u Eurotrip jsem se bavil vic, ale i tohle je hodne dobra komedie. Herci jsou na danej zanr v pohode a hlavne sympaticky, o coz de hlavne. Scottova postava je neco ve stylu Stifflera, takze husty, Amy Smart ukaze kozy, takze super. Ale hlavne tu je dokonalej, silenej a ultra vostrej Tom Green, kterej ma bohuzel malo prostoru. Filmu by pomohl rychlejsi strih a misty sviznejsi hudba, ale jinak je to fakt slusna zabava, u ktery jsem se nenudil. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Takové normální, teenagerské road movie, se „Stiflerem“ v jedné z hlavních rolí. Dobrý námět, taktéž dávka ošemetných situací a to bez toho, aniž by se nějak moc zneužívalo nechutnosti či nahoty (ačkoliv přítomno je ve velmi malé míře obojí). Nestěžuju si, sledovat se dalo, i prostor pro nějaké to uchechtnutí byl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Jedným z dôvodov, prečo nevzniklo priame pokračovanie, boli producenti. Tí nedokázali prísť s ničím, čo nakoniec nevyzeralo ako niečo rovno vystrihnuté z filmovej série Prci, prci, prcičky. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama