Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mi k srdci nikdy moc nepřirostla, ale není to až tak moc velká pitomost. Je vidět, že se to hodně snaží svézt na úspěchu "Prciček", ale aspoň se to zbytečně nesnaží šroubovat na téma "ztráta panictví". Příběh má smysl, ale o samotný road trip vlastně ani tak moc nejde, toho je zde minimum. Sem tam je tu dobrý vtip nebo zajímavý postava. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Byla to láska na celý život. Již od dětských střevíčků byli Josh a Tiffany stále spolu, a nic je od sebe nemohlo rozdělit. I při studiu na vysoké škole, kdy je dělilo tisíce kilometrů, si každý den psali a volali. Jenže pak Tiffany přestane Joshovi odpovídat, a ten má pocit, že jejich vztahu je konec. A navíc se mu začíná líbit krásná Beth, které Josh taky není lhostejný. Jejich první společnou noc si zpestří natočením na video, a shodou nešťastných náhod tato videokazeta putuje k Tiffany místo srdceryvného vyznání lásky. A tak musí Josh zburcovat své spolužáky, a společně vyrazit na cestu, aby se pokusil vztah s Tiffany ještě zachránit ... Oproti standardním teenagerovských filmům je Road Trip až překvapivě vtipný, výskyt fekálního humoru je snížen na minimum (i když ani tady se jej tvůrci nevyvarovali - viz. snídaně v bufíku), ale celkově dobré pocity přetrvávají. Herecké obsazení na tento typ filmu naprosto ideální - hlavní hrdiny skvěle doplňuje Tom Green, jehož postava zde byla stoprocentně zbytečná, ačkoliv scény s ním patřily k těm nejzábavnějším (např. krmení hada). DJ Qualls a Sean Williams Scott naprosto boží... ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po tolika letech mi to už nepřijde tak vtipné jako dřív, ale snižovat o hvězdičku si nedovolím, protože Road trip mi poskytl celkem už (zatím) asi 9 hodin dobré zábavy. Todd Phillips prostě ukázal, že jeho komedie budou i v budoucnu plné skvělých herců a spousty výborných nápadů, u kterých se divák bude válet smíchy. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se podíval z jediného důvodu a ten je že v této komedii hraje jeden z mých oblíbených herců a to Seann William Scott. Toto je prakticky jediná věc, která mě donutila tuto komedii dokoukat. Najde se tu pár vtipů, pr scén, ale jako celek je to jen další podprůměr, který se snaží udržet. (20.1.17/MAC) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Todd Phillips nám ukazuje, že i na začátku kariéry měl dost nápadu a cit pro komediální scény. Kdysi jsem tento film viděl, teď jsem si ho po letech  zopakoval a zub času se tedy dost podepsal. Není to špatné, ale žádné komediální terno to taky není. Herecky je to fajn, několik hodně slušných scén, a efektivně použitá nahota. Nicméně to nejlepší Phillips vytvoří za pár let s dalšími filmy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Na konci filmu údajne dorazia hrdinovia do Austinu, no v skutočnosti sú len pred školou Emory University, ktorá sa nachádza v Atlante. (ShortyIC)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama