Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Chuckyho sémě“ není přímo zklamání, přece jen už jsem nečekal, že by po čtvrtém dílu mohla série jít ještě o něco výš, ale přece jen jsem v to alespoň trochu doufal. Jennifer Tilly je tentokrát hvězdou filmu a Chucky je trochu v pozadí, i když některé jeho hlášky stojí za to. Příjemná je pak třeba vedlejší role Johna Waterse, legendy bizarních filmů. Skoro si říkám, že tohle by bylo docela fajn zakončení série, ale Manicini se znovu rozjíždí a ještě je na co se těšit. Anebo čím trpět. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl už jsme viděli na DVD. Pamatuju jak nám to táta přinesl domů a to dívko mám do dneška :) Jo tak tenhle díl je už největší komedie :D Opět tady hraje Jennifer Tilly, ale je to spíš taková její parodie, protože hraje sama sebe a tady se chová jak hrozná kráva :D V předchozím dílu to byla sexy dračice, tady se chová úplně jinak, no a ten negr Redman to byl fakt dement :D Je tady zase i její panenka Tiffany. Je tady nová postava panenky Glen neboli Glenda a je to syn Chuckyho a Tiffany. V tomhle dílu snad Chucky hláškuje nejvíc ze všech dílů. No a to jak ho dabuje v češtině Bohdan Tůma je strašná prdel, zní úplně stejně jako Cartman ze South Parku :D Skvělý sprostý hlášky Tůmy, připomínal mi hodně Cartmana. Krve je tady hodně a zas úplně jinačí atmosféra, je to už víc komedie, ale Chucky to zachraňuje a bavilo mě to hodně. Líbil se mi na konci v titulcích cover od kapely Blondie - One Way or Another - Song nahrála kapela Full Blown Rose. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Na Dětské hře, Gremlins nebo Critters vyrostla celá jedna generace.. buď s tlamou ostrých zubů nebo s kultovními hláškami si to tyhle postavičky směle razily k diváckému zájmu. Chucky, vybavený už od jedničky hlasem Brada Dourifa, je v pátém pokračování sice o poznání méně vtipnější, ale režisér Don Mancini (stál už u scénáře jedničky a do každého pokračování tak trochu kecal) má tuhle postavu náležitě zmáknutou. Film je prosycený odkazy na jiné hororové snímky, nechce děsit ani lekat, chce jen nabídnout několik proklatě černých hlášek, úsměvných mordů i moderní popkulturní hororovou zábavu. Jinak samozřejmě trpí nespočtem křečovitého roubování a posunování něčeho, co prakticky postrádá zajímavější děj. Výsledek je tím pádem prchavý, jak bublinky v sodovce.. nicméně i to někomu stačí.. za mě nikam nevybočující průměr!! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sice to byla sračka ale bavilo mě to kvůli Chuckyho hláškám. Celkově to byla celkem prdel obohacená odkazy na Glen or Glenda, Psycho, Osvícení a já nevím co ještě. Přidejte Redmana a je to v poho. Akorát Jennifer Tilly bych ňák zabil a ukřižoval protože je fakt odporná a neumí hrát a kurvila celej film. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Seed of Chucky už je velkej průser, který snad ani neměl vyjít na denní světlo. Ztratilo to styl, důvtip a hlavně jiskru. Ještě jsem brala to, že jsme v předešlém díle měli o jednu panenku navíc a taky se mi to s podivem líbilo. Ale to, že by se teď měla Chuckyho rodinka rozrůstat o několik dalších členů, s tím běžte někam. Ten jejich potomek-hermafrodit byl víc než otravný a vůbec nesplňoval podmínky pro dobrou zábavu. Pátý díl Chuckyho tedy dopadl katastrofálně. Velká parodie. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Chris Sarandon dostal ponuku zopakovať si úlohu detektíva Mike Norrisa z prvej časti. Kvôli pracovnej zaneprázdnenosti odmietol. (beso74)
  • Scénář byl původně nabídnut studiu Universal v roce 1998, ale to jej zamítlo. Až studio Focus Features (odnož studia Universal) dalo v roce 2003 filmu zelenou. (Chatterer)
  • Novinář, který špehuje Chuckyho, není nikdo jiný než John Waters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama