Reklama

Reklama

Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2012–2013), 17 h 19 min (Minutáž: 41–44 min)

Kamera:

William Webb

Hudba:

Brian Kirk

Hrají:

Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Pauley Perrette, Sean Murray, Brian Dietzen, Rocky Carroll, David McCallum, Alan Dale, Joe Spano, Oded Fehr (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Po bombovém útoku na jejich centrálu se Gibbs s týmem zvláštních agentů musí dát zase dohromady a pokračovat v náročné práci. (Netflix)

Galerie (170)

Zajímavosti (48)

  • Abby (Pauley Perrette) se zmiňuje o retrográdním Merkuru. V astrologii Merkur vládne komunikaci, jasnému myšlení, pravdě a cestování. Takže když je planeta retrográdní, což znamená, že na obloze vypadá, jako by se pohybovala pozpátku, všechny tyto věci se také pohybují pozpátku. Věci se začínají zamotávat, protože se proplétají. (Katka189)
  • Na místě činu v Brooklynu ve státě New York jsou otevřené vstupní dveře a před nimi stojí dva policisté. Stěny na chodbě mají přesně stejnou barvu jako stěny v centrále NCIS v Navy Yardu. (Katka189)
  • Když na začátku epizody po sobě Fornell (Joe Spano) a Brown (Derek Graf) střílejí přes čelní sklo, vzor střel na jejich tělech se ani zdaleka neshoduje se vzory střel na čelním skle. (Katka189)

Reklama

Reklama