foto

Danielle Bisutti

  • nar. 1.10.1976 (40 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Late Bloomers (The Chloe & Sage Chronicles) (TV film)
2013 Chuckyho kletba
Insidious 2
2009 No Greater Love
2008 Dostaňte agenta Smarta
2007 Soused
2005 Venice Underground
2003 Platonically Incorrect (TV film)

TV seriály

2012 Anger Management (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvá Angličanka (S04E20)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Hollywood Girl (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Charlie Lawrence (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Strip Mall (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)

TV pořady

2009 ACME Saturday Night (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace