Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj se odehrává od dubna 1965 do března 1967. Čerstvý Inženýr Jan Hamr (Jaroslav Satoranský) jde žádat na okres o místo. Dostává místo v Malé Dobré, JZD se špatnou pověstí. Přijat je s nelibostí a nepřátelstvím. Přestože na schůzi družstva slíbí, že nikoho vyhazovat nebude, v zápětí je na okrese a žádá o propuštění celého vedení. Novomanželka Věra (Regina Rázlová) nevychází již tradičně s maminkou Hamrovou (Libuše Havelková), která se ani na stará kolena nevzdala „patentu na rozum“ a rozhodování za druhé. Věra našla pro sebe a Honzu dvě pracovní místa u Prahy, neumí být na vsi... Jan odmítá odejít, Věra ho opouští. Do Malé Dobré přijíždějí jeho přátelé z vysoké školy, Petr (Josef Čáp), Břetislav (Ivan Luťanský), Josef (Vladimír Kudla), kteří budou pracovat za uvolněné vedení družstva. (sator)

(více)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Honza Hamr přichází jako šerif do města ovládaného zhýralou bandou. Podaří se mu město vyčistit? Aneb jezeďácký western po dietlovsku. Nutno říci, že navzdory tomu, jakou jsem si z toho udělal legraci v předchozích větách, je to opět podáno výborně, byť v tradičním schůzovém patosu Evžena Sokolovského. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se odehrává od dubna 1965 do března 1967. Čerstvý Inženýr Jan Hamr (Jaroslav Satoranský) jde žádat na okres o místo. takže dostává místo v Malé dobré, JZD  se špatnou pověsti. Přijat je s nelibostí a nepřátelstvím. Přesto že na schůzi družstva  slíbí že nikoho vyhazovat nebude, v zápěstí je na okrese a žádá o propuštění celého vedení. Novomanželka Věra ( Regina Rázlová) nevychází již tradičně s maminkou Hamrovou, ( Libuše Havelková) která se ani na stará kolena nevzdala "patentu na rozum" a rozhodování za druhé. Věra našla pro sebe a Honzu dvě pracovní místa u Prahy, neumí být na vsi… Jan odmítá odejít Věra ho opouští. Do Malé dobré přijíždějí jeho přátelé z Vysoké školy, Petr (Josef Čáp),  Břetislav (Ivan Luťanský), Josef (Vladimír Kudla), budou pracovat za uvolněné vedení družstva. ()

Reklama

nervoznideda

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ten dietl je gauner míchá s lidma skvěle , takovou fantazii má jen stránský seriály hamr a země mě vždycky potěší:-) Nemám rád komunisty, pracující důchodce a důchodce ve vládě!!! Všichni škodí !!!!!! Každá revoluce končí, když se nová prasata dostanou ke korytům !!!!!! deda:-) ()

Jimclark

všechny recenze uživatele

Ta otravná stará ufňukaná bába (v podání Havelkové), to je teda materiál na zabití, ta mi pije krev už od prvního dílu. Nejdřív zburcuje celou rodinu ke stěhování o které nikdo nestál, pak si jen tak chce zabrat cizí barák, potom manžela dožene k infarktu, synovi dělá ze života peklo, věčně je s něčím nebo s někým nespokojená... A v tomhle dílu, jak šla telefonovat do hospody a udělala synovi ostudu před polovinou vesnice, tomu nasadila korunu. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama