foto

Vladimír Kudla

  • nar. 26.6.1947 (70 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II. (studentský film)
Tereza Dratvová, nar. 1989
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2003 Cesta byla suchá, místy mokrá (TV film)
Pátek čtrnáctého (TV film)
1999 Sourire du clown, Le
1998 Řecké pašije (TV film)
1993 Lekce Faust
1991 Ten lokaj (TV film)
1990 Silnější než já
1989 Na dvoře je kůň, šéfe (TV film)
Útěk ze seriálu (TV film)
1987 Proč?
1986 Bumerang (TV film)
Operace mé dcery
1977 Hněv
Jak se točí Rozmarýny
Volání rodu
1973 Adam a Otka
Maturita za školou
1972 My, ztracený holky
Rozhovor (TV film)
1969 Po stopách krve
1965 Škola hříšníků

TV seriály

2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Opožděná vražda (E04)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Třináctá komnata (E04)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2006 Chaloupka na vršku (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)
1985 Třetí patro (TV seriál)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)

Dokumentární

2010 Bohové a hrdinové antických mýtů (TV seriál)
2002 Předčasná úmrtí: Muž s velkou hlavou (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace