Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

mustafa 

všechny recenze uživatele

u tohodle filmu jsem byl připravenej, že se zde nebude nacházet moc inteligentní příběh, ale zato plno srandy a pár pěkných efektů. První půlka filmu je skvělá, jeden gag střídá dráhý a to vše je doplněno zvláštními efekty a akčními scénami. Bohužel uprostřed filmu se autoři snaží o jakousi zápletku a viditelně to filmu nesvědčí. Takže je z toho zase "jenom" průměrná komedie. Nelze ale upřít, že Diazová je hezčí a hezčí a má pěkný kalhotky se Spider-manem:-))) Ideální film pro podzimní večer, který mě celkem potěší... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na chlup stejná kokotina jako minule, ale i tady si skoro každý najde alespoň špetku toho, čemu se zasměje. Ať už nenuceně, protože se baví, nebo nuceně kvůli naservírované dávce tvůrčí trapnosti a ujetosti celého příběhu. Naše trojka se snaží, občas jsou dokonce i sexy, ale nějak výrazněji mě to neobohatilo. Pravdou však je, že ke konci mě to už nebavilo vůbec a nepomohla tomu ani Demi Moore. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já už neberu příkazy od reproduktoru." Padlý andílek Madison mě zaujal víc, než ty tři mistryně světa v létání, tančení a převlékání. Nicméně musím smutně konstatovat, že druhý útok na můj rozkrok se opět podařil a scénu, kdy Natalie rozvibruje zadeček v rytmu U Can't Touch This, si jako divák nemrava troufám označit za nezapomenutelnou. Mně se na to prostě skvěle dívá, dobře se to poslouchá a mozek si u toho báječně odpočine. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Repríza po letech nečekaně pobavila. Skvělá a zábavná oddechovka. Holky to opravdu rozjely a tentokrát už bez zábran pokud jde o akci i humor. Drew Barrymore zábavná i kouzelná a Liu s Cameronkou s ní tentokrát držely krok, akce zběsilá i zábavná, správně ujetá a napěchovaná cool záběry, co chvíli fór, hláška nebo zábavný odkaz na filmovou klasiku. Občas to sice v tempu zaškobrtlo, ale vzápětí se to omluvilo nějakou vydařenou taškařicí nebo akční lahůdkou. Totéž platí o scénáři, který se tentokrát už vůbec nebral vážně. A i když to v něm občas to drhlo, mávl jsem nad tím rukou protože následovala omluvenka v podobě skvělého fórku nebo dialogu, jako ten kdy LeBlanc popisuje Cleesemu práci jeho dcery, což ještě dorazí Liu svým nadšeným vyprávěním s poslední „akce“. Takže nakonec to jediné, co zabolelo je výměna Billa Murraye za Bernieho Maca, včetně poněkud křečovitého zdůvodnění. A taky Hubeňoura mohlo být více. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Charlieho anjeli: Na plný plyn" už frčali aj v prvej časti a teraz ešte viac zatlačili na pedál. Má to rýchly spád od začiatku do konca. Viac ako stominútová, akčná exhibícia troch hollywoodskych sexi girls. Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore tu každú chvíľu menia svoj outfit a ocitajú sa v šialených, nebezpečných situáciach. To je asi tak všetko, čo môže ponúknuť tento film. Mne to však v tomto prípade stačí, pretože im to bohovsky sekne. Sú to kočky. Energický celovečerný videoklip. *** ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Když andílci tancují v klubu, můžete v pozadí zahlédnout jednu ze členek Pussycat Dolls, Carmit Bachar. (viperblade)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama