Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola over the top sled videoklipových akčných scén, čo sa pokúsili v pokračovaní tromfnúť. Ale na môj vkus už išli v každom ohľade za hranu. V akcii už prevažuje trápne CGI nad praktickými kúskami, čím film pripomína súčasné Marvel a spol. digiodpady. Len sem tam sa tu nájdu fragmenty nejakej skutočnej akcie a ani tá už nie je tak hravo skombinovaná s trefnou hudbou ako minule. A nepomôžu tomu ani ďalšie fláky od Prodigy. V humore išli tak ďaleko, že už sa to zmenilo na doslova paródiu rôznych filmov. Keď sa prvýkrát ukázalo, že hlavného mužského záporáka štylizovali (vrátane jeho hudobného motívu) do De Nirovho zloducha z Cape Fear, tak som sa tomu zasmial. Ale keď ho imitoval celý film, tak to skôr pôsobilo, že nič vlastné tvorcovia vymyslieť nedokázali. Naviac recyklujú aj svojho vlastného záporáka z prvého dielu. Tentoraz je už ale Crispin Glover skôr trápny a vôbec nevzbudzuje rešpekt ako minule. Bernie Mac ako náhrada za Billa Murraya vôbec nefunguje. Je to len neschopný idiot. Potešilo aspoň množstvo cameo výstupov. Willis je cool aj behom pár sekúnd, keďže ešte nemal znudený výraz. No a Demi Moore je vo svojom veku rovnako hot ako ústredné trio. Celkovo je dvojka v každom ohľade slabšia, ale na ten pozerateľný priemer to stále stačí. 5/10. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. Feel Good Time - Pink/William Orbit [3:59] ,2. Saturday Night's Alright (For Fighting) - Nickelback/Kid Rock [3:45] ,3. Rebel, Rebel - David Bowie [3:09] ,4. Danger! High Voltage - Electric Six [3:35] ,5. Livin' On A Prayer - Bon Jovi [4:08] ,6. Any Way You Want It - Journey [3:24] ,7. Surfer Girl - The Beach Boys [2:26] ,8. Working for the Weekend - Loverboy [3:42] ,9. A Girl Like You - Edwyn Collins [3:56] ,10. Nas' Angels...The Flyest - Nas/Pharrell [3:45] ,11. I Just Want to be Your Everything - Andy Gibb [3:45] ,12. This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole [2:51] ,13. U Can't Touch This - MC Hammer [4:16] ,14. Last Dance - Donna Summer [3:19], ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, které rozhodně nepotřebuji vidět znovu. Ale když už jsem se kdysi koukala na jedničku a v televizi běžela dvojka, zapla jsem to. Doslova jsem musela přetrpět herecké obsazení, tedy Cameron Diaz, která mi opět potvrdila, že je neskutečné trapná a škaredá. Film je to dle mého horší než jednička, což už většinou ve filmovém světě bývá. Místy mi to připadalo až moc přitažené za vlasy, vtipné to taky bůhvíjak nebylo. Možná kdyby to nebyly agentky, ale agenti, byl by film snesitelnější. ()

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Akcia neprehľadná a neurotická, paródie na filmy trapné, dej prakticky žiaden. Keby niekto v kine poprehadzoval celuloidové kotúče, vôbec si toho nevšimnete. Pokiaľ tento film zaznamená komerčný úspech, bude to znamenať začiatok konca dobrej americkej filmovej zábavy - k natočeniu niečomu takému totiž netreba nič viac, než veľký rozpočet. Som rád, že zomriem so súčasnou generáciou a nebudem svedkom doby, kedy sa touto rovnicou bude riadiť 90% hollywoodskej produkcie. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Hranice mezi nadsázkou a špatnou parodií je tenčí než latexové oblečky hlavních hrdinek a McG ji ve dvojce bohužel trefit nedokázal. Ale to se tak trochu dalo očekávat... Jediným překvapením za oněch bolestných sto minut tak je to, že co se sex-appealu týká, strčila všechny tři andílky do výstřihu babka Demi Moore. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Když andílci tancují v klubu, můžete v pozadí zahlédnout jednu ze členek Pussycat Dolls, Carmit Bachar. (viperblade)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 120 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama