Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězda, kterou známe z filmů Caddyshack, Stripes, a Ghostbusters, pokračuje v sérii žoviálních komedií. V této hlučné, hravé honičce hraje Murray Grimma, znuděného elegána, který se převleče za klauna a vydá se vyloupit metropolitní banku. Má sice skvělý plán a pomocníky, ale ztopení miliónu dolarů se ukáže být hračkou proti úniku z města. Grimmovi vstupuje do jeho “klaunova pozdního odpoledne“ chvástavý policejní šéf. Lupiči rekvírují auto, taxík, autobus, zavazadlový vozík i letadlo, aby nakonec poněkud nešťastně vyvázli. Milovníci komedií, Rychlá změna stojí za to! (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (49)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Kdybych viděl jen prvních třicet minut a pak by vypnuli proud, všude bych rozhlašoval, že jde o jediný americký remake, který předčí francouzský originál (Bezva fintu). Rychlá změna má větší tempo, vtipnější dialogy a Billa Murrayho. Tam, kde se původní autor Francis Veber zdržoval se zbytečně dlouhou expozicí, nás tvůrci R. Z. rychle a vtipně vtáhnou do děje a okouzlí několika zlepšováky. Jenže po půl hodině následuje další děj - zcela původní - a ten je nezajímavý, nudný a plný zmateného pobíhání. Nechápu proč. Takže bohužel... 50 % ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tahle slátanina je fakt až ubohá, nevim proč se museli opičit po skvelým a salvným filmu bezva finta a dělat stupidní americkej remake, kterej bohužel má s Beza Fintou společný jen příběh a všechno ostaní včetně herců jsou absolutně odfláknutý, Geena Davis je hodně průměrná a vůbec nevyniká a Bill Murray to rozhodně nezachrání a ještě k tomu se nevyhne srovnáním s Belmondem a tomu nesahal ani po kotníky.a to i když se snažil asi nejvíc ze všech herců. Podle mě se tohle ani nemuselo točit, natož vysílat v televizi ()

Reklama

Besyn 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím,proč se tenhle remake Bezva finty točil.Belmondo je Belmondo a třebaže mám Billa Murraye velmi rád,zde mě velmi zklamal a zdaleka nemá takové charisma,jako měl Belmondo v originále.Ale budiž,kdyby byl film vtipný a svižný,dalo by se to překousnout.Ale on je strašně nevtipný a místy i neskutečně trapný.To už nepřekousnu ! ()

Kick077 

všechny recenze uživatele

Původně jsem ani koukat nechtěl, ale nakonec sem kanál nepřepnul, docela mě to zaujalo. Začátek byl vcelku povedenej a dokázal probudit zvědavost, ale potom co se všichni aktéři loupeže dostali ven z banky a vydali se na cestu na letadlo, zvědavost pomalu pominula. Bylo to hodně zdlouhavý a postupně se to až moc překombinovalo, asi aby to bylo vtipnější, ale to se moc nepovedlo. Prostě nějakej silnější dojem to ve mě nezanechalo. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::: Je to docaela vtipné, ale nějak mne to nevzalo. Už jsem to myslím před několika lety viděl a pamutuji se, že jsem se ani nedodíval. Je to takové nezáživné. Bill Murray je jako vždy vynikající, ale není nad jeho novější filmy, tím mám samozřejmě namysli Ztaceno v překladu a Zlomené květiny, které mám ve své filmotéce a jsem na to hrdý !! ,-) Takže pokud máte po boku některý z těchle dvou filmů, tak se dejte radši do něho. :::::::::::::: ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Bill Murray v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama