Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Všechny tři jsou báječné a dokážou si dělat legraci samy ze sebe. Komedie, kterou lze vidět víckrát. Goldie sice moc nemusím, ale to parodií má švih. Bette Midler je úžasná tím, jak kašle na svá kila navíc, a platí to i ostatních jejích filmech, byť nemá přímo velkých rolí. Diane Keaton je perfektní jako vždy. Jen jsme o ní kdysi četla, že si sama navrhuje oblečení a nebo dokonce nosí své vlastní. A je to trochu poznat. Ať vezmete Allenovy filmy, tohle nebo třeba Lepší pozdě nebo později, stále nosí kalhoty nabrané v pase, roláky a přepásané kabáty nebo saka. Jenomže je tak dobrá, že jí to odpouštím. No, a zatočit takhle s chlapy, co odkládají ženy a mění je za mladší modely by se neměly bát ani ženské v Česku. A na závěr- viděla jsem jen dabované. Ještě že alespoň nepřezpívali tu závěrečnou píseň a nechali ji v originále. ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Super nápad, dámy jsou naprosto famózní! Opravdu jsem se bavila, vizuálně nejhezčí je scéna - tančíce v bílém. Jen tak do nich, dámy ;) úžasná je i sympatizantka hlavního tria Maggie Smithová, která se ujala role rozrývačky JEHO (už nevím kterého z manželů) majetku tím, že prohnaně radila naivce S.J.Parker při aukci - to jsem se smíchy válela. ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele

Povedená (lehce feministická) komedie o třech ženách, které mají po čtyřicítce, manželé se jim nepovedli  a tak se spojí do klubu odložených žen a pomsta bude sladká. Role všem třem hlavním představitelkám zcela sedla, proto i to nadprůměrné hodnocení, protože trošku chybí nějaké překvapení nebo neočekávaná zápletka, vše jde tak nějak automaticky, ale když to těm dámám prostě tak ladí….. ()

werus 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, Klub odložených žen si toto hodnocení zaslouží. A to jsem od tohoto víkendově-odpoledního filmu moc nečekela. Zaujalo mě ale obsazení (Goldie Hawn, Diane Keaton, S. J. Parker, Maggie Smith), tak jsem si řekla že to zkusím. A musím říct, že komedie je to příjemná a pár výtečných hlášek si asi budu pamatovat ještě dlouho ("Kde je Shelby?" "V autě." "V přihrádce?" "V kufru.") Nemůžu to srovnávat s filmy k zamyšlení, musíte ale uznat že v žánru komedie je to konkurenceschopný film, který ukazuje, jak ženy dokážou být za určitých okolností velmi nápadité a tvůrčí :). Moje hodnocení zvyšuje i Dane Keaton, která je mi hodně sympatická. Zkrátka, dle mého názoru, s Klubem odložených žen můžete strávit velmi příjemné chvíle :). ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Partička osiřelých manželek mě na svou stranu nedostala. A to přes hvězdné obsazení, což mě udivuje ještě více než to, že jsem byl svědkem další konverzační přestřelky s komediálním záměrem, leč výsledkem rozpačitým. Průměrná komedie by na můj vkus měla disponovat svižnějším tempem a větším prostorem pro jiné pohlaví, než ženské. Poněvadž čeho je moc... :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Snímek vznikl podle stejnojmenné knihy spisovatelky Olivie Goldsmith, z níž se okamžitě po uvedení na pulty stal bestseller. (Olík)
  • Při závěrečné scéně, kdy Elise Elliot (Goldie Hawn), Brenda Cushman (Bette Midler) a Annie Paradis (Diane Keaton) zpívají oslavnou píseň "You Don´t Own Me" od Leslie Gore, se Elise "záhadně" změní boty. Ve chvíli, kdy zpívají uvnitř budovy, má páskové střevíce s tenkým podpadkem, ale jakmile vyjdou ven, boty jsou jiné. (Dixieboy)

Reklama

Reklama