Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

movie 

všechny recenze uživatele

Typický feministický snímek-nicméně autorka knižní předlohy -Goldsmithová- bude pravděpodobně feministka až na půdu (soudě podle jejich ostatních knižních útvarů, kde zachází s ženami jako s ženskými terminátory s inteligencí Geeni Davisové a rychlopalnou mluvou Denzela Washingtona).Docela (malinko) jsem se bavil. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

"Mami, já nechci tančit!! - Mlč! Stěžuj si u svého cvokaře." Jo jo. Bette Midler se nezdá, ale kdyby chtěla tak zboří svým ostrovtipem celý Manhattan. Tahle dáma s velkým Dé je zkrátka tou nejujetější herečkou v hollywodské branži. A pokud jste viděli scénu ve které rozdává facky na celé kolo, nemohli jste si ji nezamilovat. Film se mi opravdu líbil a i když je určený především "ženskejm" i já se u toho bavil grandiozně. Ano, Diane Keaton si mohla svou uječenost nechat doma ve skříni, ale proč řešit, žééé? Při tomhle filmu feministky tančí.. (pardón :DD) ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

po dnešním opětovném shlédnutí musím zvýšit své dřívější hodnocení, protože se mi to trefilo do nálady a skoro bych dal i 4 hvězdičky, ale zase nemůžu přehánět. Mám rád temperamentní Bette Midler i ztřeštěnou a vyumělkovanou Goldie Hawn a v této komedii, kde se snaží pomstit svým manželům, jim to skvěle sedlo a pozvedli jinak průměrný film, i když má pár hodně dobrých a podnětných scének. Ode dneška teda lepší 3 hvězdy. [ PŘÍBĚH: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

werus 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, Klub odložených žen si toto hodnocení zaslouží. A to jsem od tohoto víkendově-odpoledního filmu moc nečekela. Zaujalo mě ale obsazení (Goldie Hawn, Diane Keaton, S. J. Parker, Maggie Smith), tak jsem si řekla že to zkusím. A musím říct, že komedie je to příjemná a pár výtečných hlášek si asi budu pamatovat ještě dlouho ("Kde je Shelby?" "V autě." "V přihrádce?" "V kufru.") Nemůžu to srovnávat s filmy k zamyšlení, musíte ale uznat že v žánru komedie je to konkurenceschopný film, který ukazuje, jak ženy dokážou být za určitých okolností velmi nápadité a tvůrčí :). Moje hodnocení zvyšuje i Dane Keaton, která je mi hodně sympatická. Zkrátka, dle mého názoru, s Klubem odložených žen můžete strávit velmi příjemné chvíle :). ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Partička osiřelých manželek mě na svou stranu nedostala. A to přes hvězdné obsazení, což mě udivuje ještě více než to, že jsem byl svědkem další konverzační přestřelky s komediálním záměrem, leč výsledkem rozpačitým. Průměrná komedie by na můj vkus měla disponovat svižnějším tempem a větším prostorem pro jiné pohlaví, než ženské. Poněvadž čeho je moc... :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Filmový debut Timothyho Olyphanta. (HappySmile)
  • Oscar, kterého Brenda (Bette Midler) veme do ruky u Elise (Goldie Hawn) v bytě a pronese, že je na něm vyryto "Porazím Meryl...", je skutečný Oscar, kterého Goldie Hawn získala za svoji roli ve filmu Kaktusový květ (1969). (Dixieboy)
  • Trailer obsahuje scény, které se neobjevily ve filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama