Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Běžná komedie o tom, jak jedná ženská z nudy spááchala sebevraždu, a tři další jí příjdou na pohřeb, kde zjistí, že jsou na tom podobně jako ta, co už odešla ze života dobrovolně, než aby skončila někde na klinice či pod koly auta, anebo jiným způsobem. Na tyhle tři ženy ten konec teprve čeká, tak co mají dělat do chvíle, než se dostaví? Zkouší ledacos, ale sami se v sobě dostatečně ne a ne vyznat. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn ani Diane Keaton mi nikdy neboli príliš sympatické, prvú som vždy považovala za priveľmi umelú a nezaujímavú a druhú za nudnú. Bette Midler je síce výraznejšia a zábavná, celý film ale na svojich pleciach neunesie. Počas celého deja sa neobjaví jediná naozaj vtipná scéna a nepreruší tak nudu, ktorá z neho sála či otravné jakoty a prekrikovanie sa odložených manželiek. Podobne obsahovo ladená Diablica s Roseanne Barr a Meryl Streep (1989) sa mi páčila podstatne viac. ()

Reklama

Angie91 

všechny recenze uživatele

Mít chlapa, který je podvodník, sobec, pracháč, a který mi utekl za nákou mladší káčou neváhám a cinknu těmto třem dámám. Takhle dát na "prdel" svým manželům to je dost velká ostuda... ale nejkrásnější je poslední scéna, kdy ty tří grácie tančí a zpívají v bílém mundůru... to je prostě nezapomenutelné!!! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten typ komedií, který mám rád. Přesný koktejl zábavy, dobrého příběhu a dojímavosti. Takový ryze lidský příběh pozorovaný s určitým nadhledem a humorem, hřejivě a přátelsky a nepříliš dramaticky. Navíc, co se mě týká, je to děsná zábava koukat na ty parchanty, jak jim jejich jimi dávno odepsaný manželky natrhávají prdele a nakopávají koule. Ono sice mužský a ženský styly myšlení jsou daný různýma hormonama, který na nás působí, ale to neznamená, že takový chování nemůže člověk odsuzovat. Herecky je vidět, že se většina zúčastněných (hlavně žen, chlapi moc prostoru nedostali a to ani typem postav) se doslova vyřádila. Dát dohromady takhle rozdílné herečky, které každá vždy zastávala naprosto rozdílný typ postavy, byl geniální nápad. Ani jedna není ústřední postavou, takže se příběh dělí mezi ně a tak je neustále co popisovat. Feministický mi to ani nepřišlo, protože ti chlapi dostali co zasloužili a to, že by byli všichni zmetci tu nebylo (pomáhal jim i jeden chlapík a jeden z manželů se vrátil k ženě). Takže podtrženo sečteno milý Watsone, já vidím velice příjemnou komedii, která zabaví celou rodinu a častokrát i rozesměje, a o to jde především. ()

gidzitka 

všechny recenze uživatele

Nejsem postarší žena ani zhrzená manželka, ale tady jsem se slušně bavila... Trio silikonová post Push-up Barbie, MDŽ (mile dementní Židovka) a Diane Keaton bez oranžového saka (hurá!), do toho fušuje vévodkyně z Kentu (Maggie Smith)... a děj pěkně odsýpá. Ani jedna herečka se zde nebere vážně a tak to má u takovéto komedie být! Neodpustím si feministickou poznámečku na závěr: Kdybychom milé dámy byly k sobě solidární, tak budeme někde jinde...:) Aneb zkusme při přistižení muže in flagranti s mladou naivkou neřvat: "Ty děvko!", ale "Ty hajzle!". Myslím, že to bude více fér:)... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Při závěrečné scéně, kdy Elise Elliot (Goldie Hawn), Brenda Cushman (Bette Midler) a Annie Paradis (Diane Keaton) zpívají oslavnou píseň "You Don´t Own Me" od Leslie Gore, se Elise "záhadně" změní boty. Ve chvíli, kdy zpívají uvnitř budovy, má páskové střevíce s tenkým podpadkem, ale jakmile vyjdou ven, boty jsou jiné. (Dixieboy)
  • Ve scéně, kdy vidíme poprvé  Elise (Goldie Hawn) s napíchanými rty, jak jde přes přechod, je možné si všimnout na levé straně vlající české vlajky na jedné z budov NYC. (Dixieboy)

Reklama

Reklama