Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

gidzitka 

všechny recenze uživatele

Nejsem postarší žena ani zhrzená manželka, ale tady jsem se slušně bavila... Trio silikonová post Push-up Barbie, MDŽ (mile dementní Židovka) a Diane Keaton bez oranžového saka (hurá!), do toho fušuje vévodkyně z Kentu (Maggie Smith)... a děj pěkně odsýpá. Ani jedna herečka se zde nebere vážně a tak to má u takovéto komedie být! Neodpustím si feministickou poznámečku na závěr: Kdybychom milé dámy byly k sobě solidární, tak budeme někde jinde...:) Aneb zkusme při přistižení muže in flagranti s mladou naivkou neřvat: "Ty děvko!", ale "Ty hajzle!". Myslím, že to bude více fér:)... ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn ani Diane Keaton mi nikdy neboli príliš sympatické, prvú som vždy považovala za priveľmi umelú a nezaujímavú a druhú za nudnú. Bette Midler je síce výraznejšia a zábavná, celý film ale na svojich pleciach neunesie. Počas celého deja sa neobjaví jediná naozaj vtipná scéna a nepreruší tak nudu, ktorá z neho sála či otravné jakoty a prekrikovanie sa odložených manželiek. Podobne obsahovo ladená Diablica s Roseanne Barr a Meryl Streep (1989) sa mi páčila podstatne viac. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Mala som návštevu.“ – "Guns N´Roses?“ Asi nie som správna cieľová skupina, takže beriem KLUB ODLOŽENÝCH ŽIEN napriek určitým kladom (predovšetkým takmer výborná Goldie Hawnová) skôr s rozpakmi alebo, čo je asi ešte horšie, s nudou. Zopár dobrých scén a postáv sa určite nájde (Bronson Pinchot, záverečný tanec), ale inak ma snímka príliš nezaujala. Divákom sa ale snímka prekvapivo ohromne páčila, keďže pri skromnom rozpočte 26 miliónov ich na celom svete zarobila viac ako 18O, čo je teda na komornú "hereckú" civilnú komédiu ozaj neskutočne pozitívny ohlas. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že tenhle film nemá žádné silné momenty. Všechno sleduje pečlivě vypsaný klišé postup tak typický pro animované filmy pro děti. A vrcholem celého snažení manželek, vloupání se do bytu a hledání špíny na exmanžele, bylo donutit je platit? Pointa mi nepřišla moc věrohodná. Možná si jen stačilo vklidu sednout a vše si vyříkat. Ale to bychom zase neměli tenhle film, že. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Nenápaditá komedie s nemožným tanečním číslem na konci (které mně způsobilo husí kůži, ale ne tu příjemnou) a úděsnou D. Keatonovou, která je v každém filmu stejná a která si myslí, že placatý zadek a vypouklé břicho jsou fakt sexy, proto nejspíš trvá na svých civilních "mrkváčích" , které jí tyto křivky spolehlivě zvýrazňují. Počítám, že v dobách Allenových filmů, kdy ještě nosila džíny a minisukně, nebyl tento hrůzný módní vynález na světě, ale od nevkusných osmdesátých ji v ničem jiném nevidím, viz.HLAVA RODINY, LEPŠÍ POZDĚ NEŽLI POZDĚJI apod. Je možné, že i proto mám dojem, že hraje jednu a tutéž roli a není to tím pádem v jejím herectví, kdo ví? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Snímek vznikl podle stejnojmenné knihy spisovatelky Olivie Goldsmith, z níž se okamžitě po uvedení na pulty stal bestseller. (Olík)

Reklama

Reklama