Hudba mého srdce

Hudba môjho srdca

USA, 1999, 124 min

Wes Craven

Mason Daring

Oscar 2 nominace: Herečka HR - Meryl Streep, Píseň - "Music Of My Heart"(21.3.2004)

• Pohrobek

Hudebně nádherné, propagace klasické hudby není nikdy dost. Meryl Streep zahrála na jedničku, ale příběh jako takový? Přeslazené, přeslazené, zbytečně a moc přeslazené!(26.3.2005)

Rozpočet $27miliónovTržby USA $14,859,394Tržby Celosvetovo $-(10.12.2009)

• mandes

rozpočet : $27 million tržby americké : $14,859,394(12.2.2007)

HUDBA: Mason Daring(25.4.2007)

Škoda, že u nás prozatím žádný distributor DVD tento film nezařadil do své nabídky. Velká škoda. Meryl by jistě zaručila odbyt, obzvlášť pokud by se titul objevil na stáncích za lidovou cenu.(18.8.2007)

Snímek se nijak nevymyká z klišé spousty podobných snímků - příjemně koukatelné, výborná Meryl Streep, hezká hudba... Ale takový "Opus pana Hollanda" na mě zkrátka zapůsobil mnohem víc. 68%(13.1.2009)

Ze začátku se filmu může leckdo vzpírat, protože připomíná filmy typu Sestra v akci. Jak udělat ze zlobivých černoušků hodné muzikanty. Ale stejně vás Streepová nakonec dostane.(8.4.2005)

57. Zlatý Glóbus za rok 1999 - nominace (1) - Nejlepší herečka (drama) - Meryl Streep(9.12.2008)

jasné že to bol tearjerker a že to bolo cheesy, ale ja milujem šťastné konce. a to herecké obsadenie - wow(1.10.2008)

Dala jim dar, který si nikdy nedovedli představit. Oni jí na oplátku ukázali způsob boje, na který nikdy nezapomene. Ocenění : Oscar 1999 - nominace: hlavní herečka (M. Streep), píseň (Music Of My Heart) Zlaté glóby - nominace: herečka v dramatu (M. Streep) Blockbuster Entertainment Awards - píseň (Music Of My Heart) http://www.youtube.com/watch?v=H4Y1NZAs7mU ....Scénář : Pamela Gray. MKamera : Peter Deming. Hudba : Mason Daring(9.5.2011)

Nemůžu jinak než za pět. Takové filmy jsou potřeba! Nemůžu uvěřit, že to režíroval Wes Craven! Klobouk dolů. Jestli se nemýlím, tak je to podle skutečnosti, takže nějaké naříkání, že je to doják, asi nemá smysl. Dojemné je to, protože se prostě povede úžasná věc. No a klasickou hudbu miluju, Meryl Streep taky, Itzaka Perlmana a Isaaca Sterna taky, proto končím, jak jsem začala: nemůžu jinak, než za pět!(21.5.2010)

M.Streep mám rád od Kramerky. Teším sa na jej filmy a ani tento ma nesklamal. 75%.(2.10.2006)

Meryl Streep tvoří dvě a půl hvězdy z tohohle filmu...(27.4.2003)

Tenhle film natočil Wes Craven? Ten Wes Craven? Že bych se začal učit hrát na housle?(17.1.2003)

Pořád jsem čekal, kdy do Carnegi Hall vběhne nějaké to monstrum a všechny povraždí ocelovými houslemi. Naštěstí se tak nestalo :) Moc pěkný film.(26.12.2004)

Takový ten hezký film na nedělní odpoledne, kdy může zasednout celá rodina...(13.2.2010)

Pohodovka na nedělní nic nedělání. Leč takový filmy nemusím, bylo to prostě silnější :) Meryl, opraš Oscara :)(1.4.2010)