Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco v ALMOST FAMOUS hraje Francis McDormand ustaranou matku prosazující heslo neber drogy, ve filmu LAUREL CANYON si zahrála drsnou rockerku, pro kterou jsou drogy a volná láska běžnou součástí života. LAUREL CANYON je známé údolí v Hollywoodu, ve kterém mají své luxusní rezidence producenti a hudební hvězdy. V jednom takovém honosném sídle mají nahrávací studio a zároveň bydlí Jane se svým milencem, rockovým guru Ianem. Jejich bohémský život ale jednoho dne naruší Janin syn Sam, který úspěšně dokončil studia medicíny na Harwardu a nyní se vrací do LA dokončit postgraduální studium neuropsychiatrie. Není sám, přivezl si s sebou svou dívku ze studií Alex. Mladý pár ovlivněný konzervativním způsobem života na Harwardu se střetává s jinou společenskou realitou. Jane se bude muset znovu naučit, jaké to je být dobrou matkou svému synovi. V roli mladého medika Sama uvidíte Christiana Balea (Americké psycho, Království ohně), jeho přítelkyni Alex hraje krásná Kate Beckinsale (Pearl Harbor, Underworld, Van Helsing). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,663,356Tržby Celosvetovo $4,412,203║ Dráma zo života čo sa na nič viac než nemusí nehrá, a to je škoda, že tak tomu chýba trošku hlbší dejový či rovinný nádych čo by mohol viac upútať a prípadne poučiť ako to v živote chodí. Tak trochu je to film bez riadneho konca, proste prídu titulky a pocit je potom ťažko stanoviť k tomu čo bolo videné. Christian Bale svojou úlohou a teda jej stvárnením samozrejme aspoň o triedu všetkých prečnieva a to tam majú 3 hlavné postavy na vlas rovnaký priestor. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Laurel Canyon je hlavně o střetu životních postojů. Zábava proti zodpovědnosti. Ležérnost proti strnulosti. Kouzlo poznávání proti stereotypu. Jak moc si jsou oba světy cizí dokazuje už Jane, když společnosti pobaveně oznamuje „to je můj syn“. Sam (nudný kariérista) a Alex (upjatá studentka) mají ideály, plány a zásady, jenže jejich nalinkovaná budoucnost má cenu spíše teoretickou.Teprve soužití s Jane v jejím domě plném „života“, jim dokáže, že praxe často bývá v rozporu s teorií. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nemam už moc rád ty typy filmu kde se upejpavá holka nechá svést nesvázanou povahou buď kluka nebo v tomto případě matkou a klukem zároveň.Jinak příběh o páru Bale a Beckinsale,kteří se sami hledají a náhodou jim k tomu má pomoct nová práce a divoká povaha matky Christiana Bale...No nevím maximálně 60 % a to za scénu v hotelu kde je vidět naštvanej Bale a za pohledy Natashy McElhone. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Beckinsale si s McDormand rozdáva bozky priamo pred jej synom a dobre že mu nevytiahne z nohavíc brko, nuž celé to je také voľnomyšlienkárske, roztopašné, akoby oslava voľného štýlu života. Mne to prišlo viac menej miestami zvrátené a otrasne nudné. Charaktery neboli nejako rozvinuté a vlastne ani nemali charakter. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Takovéhle filmy jsou fajn. Prostě poklidné drama o lidech, kteří řeší obyčejné lidské starosti. Zkrátka film ze života, každému osud připraví něco jiného. Bale a Beckinsale na začátku svých hvězdných kariér a už tenkrát předvedli dobré výkony. Hodně se mi líbil Alessandro Nivola, jeho silné charisma a pohled na život. 70% (with J.) ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama