Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Nápad mi připadá velmi originální, některé hlášky jsou vtipné, ale to je tak vše. Amanda hraje vesměs v průměrných komediích, takže jsem rozhodně víc nečekala. Možná, kdyby vybrali jiné herce (ten zpěvák nebo ta samozvaná francouzka mě skutečně vytáčeli), tak film mohl být lepší. Upřímně si myslím, že nejvíc do kytek poslala film scéna u konce, kde je Jason s Jenny a ostatními členy kapely a snaží se ji přemluvit, aby hrála podle jejich scénáře. Ten okamžik, kdy tam vrazí Jennin nejlepší kámoš a má proslov... Jdu blejt, velebnosti. To si mohli odpustit, protože ta scéna byla naprosto zbytečná, odporná a taaaak laciná. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Ztroskotaná láska" je nenáročnou romantickou komedií od režiséra Randala Kleisera, který má na svědomí dneska už kultovní muzikálový hit "Pomáda" a je určená převážně pro -náctileté dívčiny, pro které bude dozajista mnohem lepší volbou než rádobyparodie jako "Děsnej doják", "Velkej biják", "Ať žije Sparta" či nedej bože "Disaster Movie"! ()

Reklama

zelda82 

všechny recenze uživatele

Jasne, ze je to primitivni, jasne ze je to nablbly a kupodivu i predvidatelny:) Ale co si na to proboha stezujete? To je jako byste sli do kina na Komando a pak si stezovali, ze to nema pribeh...Ztroskotana laska je samozrejme vyplach, ale kdyz to cekate predem, tak vydrzite az do titulku bez toho, abyste celou dobu krivili hubu jak po kousnuti do citronu... ()

Jespi odpad!

všechny recenze uživatele

Film pro 14. leté pipiny honíci si frndu nad sladkým výrazem namake-upovaných modrookých análomilců. Požitek z filmu bych přirovnal k pojídání koktejlu z výtrusů krav z Adršpašských skal. Scénář měl hodnotu posmrkaného toaletního papíru z podpaží batmana a filmová zápletka měla hloubku asi jako bezdomovec do kapsy. Nečekaný zvrat byl tak mocný, že by ho nepřekonal ani přílet ještěrů, kteří by systematicky začali očipovávat celou rohlíkovou planetu s marmeládou. Nakonec si dejme závěrečnou scénu plnou vyznání, kde všichni stojíme jak stonek bambusu a čumíme na dva kretény vyznávající si lásku, nakonec si všichni zatančeme na pláži jak největší pošuci z Disneyho telenovely. Nesmylsný komentář ? Jako celý ten film. 1% za hezký ostrov. ()

Ygan 

všechny recenze uživatele

Vrcholná scéna je, když si mladík realisticky zvrtne kotník a sedne si, rádoby hezká Amanda mu řekne 'nikam nechoď a vydává se hledat pomoc jakože do pralesa, načež začne hrát ten nejtuctovější dívčí pop. Moje sestra (oblíbené filmy: Protivný sprostý holky, Žába k zulíbání) po desíti minutách řekla, že je to nekoukatelné a odešla. Potřebuje tohle ještě nějaký komentář? 0,5* za nechtěnou vtipnost, v tom tyhle filmy šlapou na paty filmům Eda Wooda, to zas jo. Jen škoda, že to není černobílé. Vrcholná debilita všech zúčastněních a pro diváky jen k tomu trochu jinému druhu pobavení. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama