Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Pingu 

všechny recenze uživatele

Nevím jistě jestli jsem to neměl po těch 20 minutách opravdu raději vypnout :o))) Co po dvaceti, po pěti !!! Byla to opravdová zoufalost v pravém slova smyslu, a myslím že se tenhle horor mohl klidně jmenovat "Návrat oživlých bárbín na ostrov Dr. Moreaua", protože všechny postavy se chovaly jako šílené, zmutované bezmozky. Když přidám jednu hvězdičku za Amandu v plavkách a zaokrouhlím nahoru, tak to nebude s odřenýma ušima ODPAD !!! ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Ležérní, vtipné, zamilované, dovolenkové, plážové, ztroskotané × větší smysl nehledat. Takže asi tak. Prostě sobota večer, mozek unaven, takže tento snímek naprosto vyhovuje. Navíc představitelka hlavní role je mi sympatická, nic mi v tomto filmu nevadí, pohodička pohoda. Větší smysl nemá cenu hledat, to bychom se nedohledali. ..jó, takhle si žít na pláži, to musí být pohoda.. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Těžce naivní a hloupá pseudoromantická komedie bez humoru a lásky o dívce, která tak miluje vymaštěného rockera, že když s ním ztroskotá na části ostrova, namluví mu, že jsou na opuštěném ostrově bez lidí a snaží se ho získat na svou stranu. Ke konci pár morálních ponaučení a já můžu konstatovat, že jsem už dlouho tak hloupě nepromarnil čas u tv. Hudba: Stewart Copeland ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantická komedie, která není určená pro mne, ale shlédl jsem jí, abych věděl o čem je. Mé náctileté dcerce se strašně moc líbila, tak i to je důkaz, pro které publikum tento snímek je. V podsatě celé je to o platonické lásce jedné slečny k jedné rockové hvězdě. Nešťastnou náhodou spolu ztroskotali na "zdánlivě" opuštěném ostrově. O tom, že opuštěný není věděla jen ta slečna a patřičně toho využila, až se jednoho dne objevila "konkurence". No a pak už to šlo celé z kopce. Končilo to naprosto nesmyslným koncem (slečna si uvědomila, že je hrozně moc zamilovaná do svého kamaráda a rocková hvězda si vzala tu konkurenci) a jest-li umřeli, žijí šťastně do dnes. No nic pro mne, ale kdo je romantická duše, nebo mu je "náct", třeba ho to potěší. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,505,963║ Námet by ani nebol tak zlý len to dosť nudné spracovanie asi vďaka neskúsenému režisérovi Randalovi Kleiserovi. Vychádzajúca herečka Amanda Bynes ako streštená pubertáčka nie je zlá ale slabunký scenár a teda z neho vyplývajúce dialógy jej viac nedovolia ukázať sa v lepšom svetle, ako jednohubka cez nudný deň sa to dá zhltnúť, ináč to moc nedá a ani nepovie. /35%/ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama