Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Asi takhle... nedělní ráno, sedíme s přáteli v obýváku a postupně regenerujeme síly po uplynulém Masopustu, roštujeme TV a najednou jsem narazil na tohle. Pro ty co mne znají - dokoukal jsem to jen proto, protože u toho ostatní tak krásně kvíleli a naříkali! :-). Jinak se už nedivim Tálibánu a ISIL, že nás chtěj jako zkaženou západní civilizaci zničit. Jestli tam tohle běželo v telce a nějaký kucí v turbanech taky zrovna relaxovali po řízšmikpustu (podřezávání zajatců) a viděli tohle - tak máme co dělat s dost fanatickým nepřítelem na jehož straně bude asi i pravda :-) ! Samozřejmě ODPAD! ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nebudu začínat tím, co se mi nelíbilo, protože to bych tady byla ještě do rána, tenhle film měl dobrý námět, na druhou stranu, ale velmi nudně zpracovaný, tenhle film šlo přeskakovat, dopředu jsem věděla, že se dají dohromady, jako ostatně vždycky u filmů tohoto žánru. Marně hledám nějaké světlé místo u tohoto filmu, ale ne, nenacházím jej. Byl opravdu hrozný, řekla bych, že jeden z nejvíce nudných a špatně zpracovaných, které jsem kdy viděla. Tenhle film opravdu nedoporučuji a myslím si, že to byly zbytečně vyhozené peníze, které někdo investoval do natáčení. Jediný světlý bod, který tomu dodává malou špetku energie je Amanda Bynes, která svou roli ztvárnila dobře, ale příliš se k této postavě nehodila. ()

Reklama

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl bych se sice vyjadřovat úplně ke všemu, ale to je tak, když se vážně nudíte, jen se válíte a přepínáte televizi. Tak si řeknete, že to zkusíte. A film skončí a jste jako po lobotomii. Ne, vážně něco takhle hloupýho, nestálo ani v nejmenším za to, abych u toho vydržel, ale stalo se a tři hodiny, po skončení, jsem si snažil vyndat pletací jehlici z ucha. Což bylo od dost příjemnější než tohle sledovat. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo robíš dnes večer?" - "Kloktám Domexox. Potom spácham samovraždu.“ Zatiaľ som so sympatickou tínedžerskou hviezdičkou, rozkošnou Amandou Bynesovou, videl tri filmy (ČO TO DIEVČA CHCE?, ONA JE ON a SNEHULIENKA TO MÁ V PAŽI) a hoci mali k Oscarovi ďaleko, Amanda ich ťahala od úvodných minút po záverečné titulky ako besný dingo. Bohužiaľ, STROSKOTANÁ LÁSKA (od režiséra Pomády a Modrej lagúny!!!) je zatiaľ najslabší film, ktorý som s ňou videl. Veľmi prísnu 1* dávam jednak preto, lebo viem, že Aamnda je schopná byť oveľa lepšia, ale tiež preto, že som sa ako-tak pousmial možno raz za polhodinu (čo je na komédiu fakt extra málo). Pritom nápad je vynikajúci ("Únos je to len keď vieš, že ťa uniesli."). ()

Gabra 

všechny recenze uživatele

Jen málokdy nepřeji hlavní hrdince romantického filmu úspěch. A právě tady jde o jeden z případů. Nepříjemná a protivná Amanda Bynes by zasloužila pár facek. Za občasný vtip, nad kterým jsem se usmála (už nevím, zda mi to přišlo vtipné nebo trapné) dávám hvězdičku. Pro děti snad fajn oddechovka (která ale nejde příkladem!), pro dospělé shluk blbých scén. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama