Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Ležérní, vtipné, zamilované, dovolenkové, plážové, ztroskotané × větší smysl nehledat. Takže asi tak. Prostě sobota večer, mozek unaven, takže tento snímek naprosto vyhovuje. Navíc představitelka hlavní role je mi sympatická, nic mi v tomto filmu nevadí, pohodička pohoda. Větší smysl nemá cenu hledat, to bychom se nedohledali. ..jó, takhle si žít na pláži, to musí být pohoda.. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Asi po pěti minutách mi bylo jasné, jak to celé bude, ale přesto mě to bavilo. Bylo to příjemné a chvilkama i vtipné. Amanda Bynes byla úžasně roztomilá a Chris Carmack měl stejnou roli, jako v O.C. (zřejmě by se na nic jiného ani nehodil). Suma sumárum, opravdu fajn romantická komedie s příjemnými herci a muzikou. ()

Reklama

Deywid odpad!

všechny recenze uživatele

Príšerné...nevtipné, neromantické (čo je teda na film s popisom "romantická komédia" dosť zlé), nudné, blbé....Amanda Bynes (ktorá mi tak učarovala v Hairspray) je v tomto filme doslova neznesiteľná a zbytok hereckého ambasámblu je na tom podobne....Ja sa len obdivujem, že som to vydržal dopozerať dokonca...holt, som silná nátura :) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete prvních zhruba 5 minut (Amanda na koncertě), tak se dočkáte sem tam povedeného vtipu. Jinak nic!! Ale věřím, že někomu se to může líbit, třeba když vám stačí, že Amanda v dobrých 2/3 filmu běhá pouze v plavkách... Takže tu jednu dám, viděl jsem i horší filmy, které byly myšleny vážně. Tady to alespoň tak nebylo. ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl bych se sice vyjadřovat úplně ke všemu, ale to je tak, když se vážně nudíte, jen se válíte a přepínáte televizi. Tak si řeknete, že to zkusíte. A film skončí a jste jako po lobotomii. Ne, vážně něco takhle hloupýho, nestálo ani v nejmenším za to, abych u toho vydržel, ale stalo se a tři hodiny, po skončení, jsem si snažil vyndat pletací jehlici z ucha. Což bylo od dost příjemnější než tohle sledovat. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama