Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,505,963║ Námet by ani nebol tak zlý len to dosť nudné spracovanie asi vďaka neskúsenému režisérovi Randalovi Kleiserovi. Vychádzajúca herečka Amanda Bynes ako streštená pubertáčka nie je zlá ale slabunký scenár a teda z neho vyplývajúce dialógy jej viac nedovolia ukázať sa v lepšom svetle, ako jednohubka cez nudný deň sa to dá zhltnúť, ináč to moc nedá a ani nepovie. /35%/ ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Sám o sobě bych si tohle nikdy nepustil ale má drahá polovička naléhala tak dlouho až jsem nakonec povolil. A myslím si, že zase tak velká chyba to nebyla. Dokonce jsem se i párkrát zasmál i když vtip pomalu hraničil s blbostí. Film se určitě nebude líbit všem ale na vyplnění zbytečného či volného času to asi stačit bude. 60% (DĚJ *** VTIP ** ROMANTIKA *** HERCI **) IMDb.com: 4,9/10 ()

Reklama

lumiros 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantická komedie, která není určená pro mne, ale shlédl jsem jí, abych věděl o čem je. Mé náctileté dcerce se strašně moc líbila, tak i to je důkaz, pro které publikum tento snímek je. V podsatě celé je to o platonické lásce jedné slečny k jedné rockové hvězdě. Nešťastnou náhodou spolu ztroskotali na "zdánlivě" opuštěném ostrově. O tom, že opuštěný není věděla jen ta slečna a patřičně toho využila, až se jednoho dne objevila "konkurence". No a pak už to šlo celé z kopce. Končilo to naprosto nesmyslným koncem (slečna si uvědomila, že je hrozně moc zamilovaná do svého kamaráda a rocková hvězda si vzala tu konkurenci) a jest-li umřeli, žijí šťastně do dnes. No nic pro mne, ale kdo je romantická duše, nebo mu je "náct", třeba ho to potěší. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná kokotina pro puberťačky, která neoplývá ničím, kromě dementní puberťácké romance s trapnejma postavama, bez jakyhokoliv kouska vtipu. No prostě hotovej trest pro kluky, kteři by na tohle měli koukat s puberťačkama, ktery chcou sbalit nebo voject... Ale myslim, že puberťačky, ktery by na tohle čuměly, by jim stejně nedaly, protože musijou byt uplně blby. A nebo by jim daly, protože musijou byt uplně blby... ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Filmy s Amandou Bynes mam rád a myslím si o sebe, že nie som veľmi náročný divák a podobné filmy v štýle jednohubiek si rád v prípade nudného poobedia pozriem, ale toto bolo fakt aj nad moje sily. Primitívny scenár, podpriemerné herecké výkony, exotické, no aj napriek tomu ničím zaujímavé prostredie ostrova. Tú jednu hviezdu dávam prakticky za to, že som v minulosti mal skúsenosti s ešte horšími filmami, ako bol tento. (25%) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama