Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Nápad mi připadá velmi originální, některé hlášky jsou vtipné, ale to je tak vše. Amanda hraje vesměs v průměrných komediích, takže jsem rozhodně víc nečekala. Možná, kdyby vybrali jiné herce (ten zpěvák nebo ta samozvaná francouzka mě skutečně vytáčeli), tak film mohl být lepší. Upřímně si myslím, že nejvíc do kytek poslala film scéna u konce, kde je Jason s Jenny a ostatními členy kapely a snaží se ji přemluvit, aby hrála podle jejich scénáře. Ten okamžik, kdy tam vrazí Jennin nejlepší kámoš a má proslov... Jdu blejt, velebnosti. To si mohli odpustit, protože ta scéna byla naprosto zbytečná, odporná a taaaak laciná. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Blee Lagoon meets Nothing Hill. od tohto filmu som neočakávala veľa. a aj tak ma sklamal. lebo už po 3 minútach som pochopila, že bude o niečom úplne inom ako som predpokladala. a to ja tak ľahko neodpúšťam.keby to bolo aspoň zábavné, tak nepoviem, ale väčšina scén bola na hranici trápnosti. Amanda si tu strihla svoju typickú rolu. Jonathan Bennett bol milý-zlatý a všetko, ale aj tak som mu práve nefandila. ako tak to zachraňovali Chris Carmack a Alfonso Ribeiro. efekty to malo snáď ešte horšie ako filmy z Hallmarku a jediných pár scén, ktoré sa mi ako tak páčili boli tie, v ktorých vykrádali Blue Lagoon. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná kokotina pro puberťačky, která neoplývá ničím, kromě dementní puberťácké romance s trapnejma postavama, bez jakyhokoliv kouska vtipu. No prostě hotovej trest pro kluky, kteři by na tohle měli koukat s puberťačkama, ktery chcou sbalit nebo voject... Ale myslim, že puberťačky, ktery by na tohle čuměly, by jim stejně nedaly, protože musijou byt uplně blby. A nebo by jim daly, protože musijou byt uplně blby... ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Neoriginální a nepříliš vtipná záležitost vhodná asi tak pro čtnácti a méně leté divačky. Příběh by možná nebyl ani tak špatný, kdyby to opět celé nebylo průhledné jak sklo a kdyby už od začátku nebyla zjevná otravná pointa o tom, co je to vlastně pravá láska a jak si nikdy neuvědomujeme, co máme přímo vedle sebe. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nebudu začínat tím, co se mi nelíbilo, protože to bych tady byla ještě do rána, tenhle film měl dobrý námět, na druhou stranu, ale velmi nudně zpracovaný, tenhle film šlo přeskakovat, dopředu jsem věděla, že se dají dohromady, jako ostatně vždycky u filmů tohoto žánru. Marně hledám nějaké světlé místo u tohoto filmu, ale ne, nenacházím jej. Byl opravdu hrozný, řekla bych, že jeden z nejvíce nudných a špatně zpracovaných, které jsem kdy viděla. Tenhle film opravdu nedoporučuji a myslím si, že to byly zbytečně vyhozené peníze, které někdo investoval do natáčení. Jediný světlý bod, který tomu dodává malou špetku energie je Amanda Bynes, která svou roli ztvárnila dobře, ale příliš se k této postavě nehodila. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama