Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na to se svými dvěmi dcerami a neteří. Proto mám to štěstí, že filmy takového typu můžu hodnotit v tomto kontextu. Proto tento film nebyl ani tak špatný. Jen proto, že jsem při jeho sledování obdařen dětským dívčím smíchem. Apeluji na uživatele csfd, aby si konečně uvědomili, kdo je cílovou skupinou tvůrců takovýchto filmů. Opravdu jsem "unešen" když čtu některé komentáře, kde někteří z Vás "odborně" popisují tento film. Už se konečně vzpamatujte. Toto není na odborný rozbor. Je to prostě zábava pro děti i teenagery a jako taková je prostě taková. Nic víc, nic méně. Ti, co dávají odpad, se na to snad dívali do konce??? A navíc jsou to pořád ti samí. Tak už se prostě na takové filmy nedívejte. Jako lidé, kteří už mají něco za sebou přece musíte již intuitivně vědět, co to asi bude zač. Závěrem: Prostě film, jakých jsou desítky ročně, ale pro určité , dětské, publikum. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Vtipný nápad, dobrý scénář. Bohužel tady pozitiva končí. Když už to vypadá, že konečně režisér ze zajímavé zápletky vytáhne víc, přichází pouze další zklamání. Ani pár pokusů o vtip to nezachrání. Zklamáním je bohužel i Amanda Bynes, která jak se zdá, nedokáže hrát nic jiného než jen ztřeštěné puberťačky. V Královně ročníku jí to člověk uvěřil, v Co ta holka chce bych jí za to i zatleskala, tady má ode mě velký palec dolů. ()

Reklama

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl bych se sice vyjadřovat úplně ke všemu, ale to je tak, když se vážně nudíte, jen se válíte a přepínáte televizi. Tak si řeknete, že to zkusíte. A film skončí a jste jako po lobotomii. Ne, vážně něco takhle hloupýho, nestálo ani v nejmenším za to, abych u toho vydržel, ale stalo se a tři hodiny, po skončení, jsem si snažil vyndat pletací jehlici z ucha. Což bylo od dost příjemnější než tohle sledovat. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Těžce naivní a hloupá pseudoromantická komedie bez humoru a lásky o dívce, která tak miluje vymaštěného rockera, že když s ním ztroskotá na části ostrova, namluví mu, že jsou na opuštěném ostrově bez lidí a snaží se ho získat na svou stranu. Ke konci pár morálních ponaučení a já můžu konstatovat, že jsem už dlouho tak hloupě nepromarnil čas u tv. Hudba: Stewart Copeland ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná kokotina pro puberťačky, která neoplývá ničím, kromě dementní puberťácké romance s trapnejma postavama, bez jakyhokoliv kouska vtipu. No prostě hotovej trest pro kluky, kteři by na tohle měli koukat s puberťačkama, ktery chcou sbalit nebo voject... Ale myslim, že puberťačky, ktery by na tohle čuměly, by jim stejně nedaly, protože musijou byt uplně blby. A nebo by jim daly, protože musijou byt uplně blby... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama