Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to len stavba.“ - „Nie je. Nauč sa veci vnímať aj inak, než len očami.“ NESLUŠNÝ NÁVRH musel byť pre Redfordových najvernejších fanúšikov (plus pre Redforda samotného) utrpením a trestom, pretože aby sa ich drsný vzor a slávny kovboj náročnejšieho amerického filmu spriahol v cukrárskej poleve s Demi Mooreovou, Oliverom Plattom, Woodym Harrelsonom a toľkými peknými pohľadnicovými zábermi, to nezvládnu ani drsní rančeri. Dúfam, že je to prvý a posledný raz, čo mi Redford pripadal otravný. Prízemné. Ale pekné. Dočerta. ()

JUWA 

všechny recenze uživatele

Videl som Neslušný návrh hneď po Srdcovej sedme a môžem napísať,že je to ENORMNÝ rozdiel.Dal by sa prehliadnuť absolútne nulový scenár aj príšerní herci,len keby to všetko nebolo zrežírované tak ideálne,naivné a hlavne presladené.Takto nasilu zapôsobiť na city divákov nie je žiadne umenie.Najzaujímavejšou scénou bola "filozofická,veľmi hlboká" prednáška o tom,že aj TEHLA chce byť niečím. To myslím hovorí za všetko.50 % ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Barry: 1. I'm Not In Love - The Pretenders [3:50] ,2. What Do You Want The Girl To Do - Vince Gill/Little Feat [5:08] ,3. If I'm Not In Love With You - Dawn Thomas [3:39] ,4. Out Of The Window - Seal [5:35] ,5. Will You Love Me Tomorrow - Bryan Ferry [4:16] ,6. The Nearness Of You - Sheena Easton [3:17] ,7. In All The Right Place - Lisa Stansfield [5:42] ,8. Instrumental Suite From Indecent Proposal - John Barry/Michael Lang [25:22] ,9. A Love So Beautiful - Roy Orbison [3:32] ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Sladká limonáda a přece poněkud hořce provokující. Opravdu je vše jen otázkou ceny? A kdo z mladých manželů vlastně udělal chybu? Je opravdu odpověď tak jasná, jak se vám v první chvíli zdá? Zajímavé téma na rozhovor nejen s vaší drahou polovičkou.. a k tomu jako bonus tehdy ještě okouzlující Demi Moore a ještě stále charismatický Robert Redford. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

paradoxně nejlepší na celém filmu je jinak herecky nevýrazná Demi Moore a naopak běžně velmi dobří Redford s Harrelsonem tu nemají moc co hrát. Woodyho David mě tu navíc od chvíle kdy si uvědomil že prodat svojí ženu asi nebyl úplně dobrý nápad a tak se rozhodl jí dělat scény a vehnat jí Redfordovi do náruče, dost iritoval. Nápad je to možná dobrý a mohlo to být hutné psychologické drama, ale ve výsledku je to jen mišmaš říznutý červenou knihovnou, který se v určitých chvílích extrémně táhne...40% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Čierne šaty, navrhnuté vo filme pre Dianu Murphy (Demi Moore), vyvolali po vydaní snímky taký obrovský záujem, že boli často kopírované inými návrhármi v ďalších filmoch. (misterz)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. dubna 1993 v Beverly Hills (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama