Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je ono. Ukaž svýmu hovnu, kdo je šéf." Špatný zrak? Mám! Křivý žlutý chrup? Mám! Extrémně chlupatou hruď? Mám! Do prostoru vyklenuté břišní svalstvo? Mám! Sebevědomí suverénně nejerotičtějšího samce planety? Tak to, s výše uvedenou výbavou, bohužel, nemám. Asi proto nejsem nejlepším světovým agentem, ale alespoň mne uspokojuje, že to jeden z nás krasavců dokázal - i když s nepatrnou pomocí švédské vakuové pumpy. Já tento stupidní humor prostě miluju, takže připravte krvelačné okouny, nastražte na mě sexy robotky, nastartujte vražedně rychlý válec, připravte mi koupel s Alottou Faginou a já dorazím hned, jakmile si zkontroluju nádobíčko a pokud se mi podaří otočit ještěrku v úzké chodbě Virtuconu. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Mam takovy pocit ze vsichni tady na databazi si hrajou na intelektualni veliciny, protoze hodnoceni perel jako je serie Austin powers je ostuda!!! Mike Myers balancuje na okraji propasti geniality a melam pada do trpanosti ale nikdy do ni nespadne, nebo jen kdyz chce! Jen tak mimochodem na imdb ma Austin 7/10 a 30 tisic hodnoceni coz hovori v muj dobry vkus:-) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na rovnoběžných kolejích jedou bok po boku Trapnost a Genialita - dva vlaky, mezi kterými Myers dělá roznožku ve stylu JCVD a občas se přitom potká v plné rychlosti s návěstidlem. To je Austin Powers: Špion, který se nedepiloval a s uděleným "Povolením ojíždět" - samozřejmě myšleno výhradně pneumatiky Jaguaru s motivem britské standarty Union Jack.. Pokud si myslíte, že Conneryho Bond trpěl alergií na bavlněné trenýrky, Mooreův byl homosexuál a padouch Jaws si čistí zuby pastou Aquafresh Whitening místo Antirezinu, odečtěte si klidně z mého hodnocení všechny tři hvězdy.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"PĚKNÝ HADRY. PATŘÍTE K HOTELOVÉ SHOW?" - "NE, JSEM ANGLIČAN." Mike Myers je jak vtipně, tak trapně přehrávající tornádo, buldozer, co před sebou hrne scénky geniální (smrt Willa Ferella, Dr. Evil vymýšlí po rozmrazení neaktuální plány na ovládnutí světa, Dr. Evil se synem na terapii...) i bolestně pubertální (nekonečné močení, Tom Arnold v kabince). Na každý pád dobře zná a miluje to, co velmi nápaditě paroduje, tedy splňuje základní pravidlo dobré parodie, a jeho záběr dalece přesahuje pouhou bondovskou parodii. S brýlemi svého idolu Petera Sellerse na nose, a s megašukézní Liz Hurley v černém koženém oblečku a la Emma Peel z Avengers po boku, si střílí rovnou z celých 60. (a 90.) let a přitom na nás hrne tuny odkazů a cameo roliček. No, nepodlehněte mu. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Pre niekoho to môže byť úplne trápna sračka, maximálny odpad a pre niekoho super komédia so super vtipným Mike Myersom. Pre mňa je to ten druhý prípad. Pri tejto komédii som sa perfektne bavil (už dlho som sa na komédii tak nezasmial), Mike Myers je pre mňa momentálne zabávač číslo jeden. Po Rowanovi Atkinsonovi a Jimovi Carreym je Mike Myers u mňa naj komikom. Film je síce uletený, jednoduchý a hlúpučký, ale Mike z neho spravil perfektnú komédiu, ktorú si isto pozriem viackrát a mal by som si znovu pozrieť aj nejaké bondovky. Určite si ale pozriem ďalšie časti Špionátora. 76%. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Žena NHL hráče Lylea Odeleina hraje jednu z Fembotů. (PußyMagnet)
  • Pro stanici 2001 Fox Network TV bylo jméno Alotty Faginy změněno na Alotta Clefage. (PußyMagnet)
  • Když Vanessa sedí při poslední scéně líbánek vedle Austina, má přes levé prso červený papír. Je to proto, že na natáčení byli přítomní novináři, a tím se jim zabránilo nafotil Elizabeth Hurley nahoře bez. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama