Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Dal bych i větší hodnocení, protože se rád zasměju a ani pohled na krapet nezkušenou sexy ženu neuškodí ;-) , bohužel film má až moc velké černobílé vidění světa a některé z charakterů dost přehrávají. Jde hlavě o postavy celkem dost sexy žen, s kterými byste se chtěli milovat měsíc v kuse, a oni se chovaj víc naivněji, než u nás třináctiletý holky na vesnici. To jaksi ne, ten výsledný dojem je tím hodně ovlivněn. Jinak v poho, film se mi líbý i přes ten jeho až přes příliš "šokující" závěr, kterému se zrovna moc věřit taky nedá. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Spíše to na mě působilo jako jeden dvojdíl Dawsonova světa, o co víc, že hlavní představitel byl podobný postavě jménem Pacey z Dawson's creek... Špatný ale je, že ten Dawson byl možná někdy i zajímavější... Tady mi byla děsně nesympatická herečka, která ztvárňovala nevlastní sestru (možná to tak ale mělo bejt?). Hlavní "hrdina" vypadal jako trubka (opravdu by ho nějaká chtěla?). Celý mi to přišlo neuvěřitelný... a vlastně o ničem, když o tom teď přemejšlím. To se nedá ani srovnávat s bohatýma dítkama typu Dylan a Brandon z Beverly Hills :) Tihle byli ještě o pár tříd vejš!:-D Film o puberťácích pro puberťáky? Nevím, nevím, pro mě to byl nedělní film pro nudný večer. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super sexi Amy Adams bude tým najväčším lákadlom. Zaujímavosť: Pôvodným zámerom scenáristu a režiséra Rogera Kumbleho bol televízny seriál, lenže prvé natočené epizódy o sexuálne žeravých stredoškolákoch vyvolali značnú polemiku v tlači a nikdy sa nedostali do vysielania. Namiesto toho je režisér prepojil niekoľko dotočených scén do celovečerného filmu. Nijako zaujímavý film, ktorému výrazne chýba viac humorných situácií a hlášok. Takisto dejovo sa jedná o slabý a neuveriteľne prázdny kúsok. Film zachraňuje iba všadeprítomný vyhrotený erotický náboj a trochu prekvapivé vyústenie filmu. Inak z hola nič. Ani hudobná stránka. Jednotku som ani nevidel, toto som si pozrel kvôli Amy Adams a práve tá ma donútila dopozerať snímku až do konca. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Dvojka trpí klasickým neduhem dvojek - je prostě horší než jednička a taky docela jiné, ale je to stále o tom. Proč většina lidí hodnotí negativně je jasné. Tentokrát tu nehodnotím herecké kvality, smysluplnost děje, nebo snad režii. O co tu celou dobu jde je pointa a to se mi sakra líbí. ... Pokaždé, když na tebe myslí je vlhka. Vlhka? Jo, má slzy v očích.... Mrtvá štěňátka! ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Manipulace na druhou, můžu jen tleskat. Sice je pravda, že film je někdy opravdu jen o sexu a to dost divně ale z mé vlastní zkušenosti můžu říct, že někteří lidé prostě takoví jsou... Pro mě dobrá (a poučná) komedie s prvky dramatu, na kterou se vždy rád podívám. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama