Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Zjevení

  • Česko Kukuřičné děti: Krvavá sklizeň (více)

VOD (1)

Děti malého městečka jsou pronásledovány nevýslovným zlem, které se skrývá v polích. Přes noc dostanou záchvaty zimnice a křečí. Mladá studentka medicíny musí vyřešit záhadu, která děti nakazila... než jim zlověstný cizinec vezme duši. Začíná závod o čas, který i ty nejotrlejší fanoušky přinutí tajit dech. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

tron 

všechny recenze uživatele

Celkom sympatické. Po nechutne príšernej trojke je štvorka prekvapivo dobrá. Je zručne nakrútená, má slušnú atmosféru, občas dokonca jemne vydesí a v titulnej úlohe hrá krásavica Naomi Watts. Bavíme sa pochopiteľne o ukážkovom videobéčku, ale po trojka, ktorá vyvraždila polovicu svojich divákov tým, aká mizerná bola, predstavuje štvorka pomerne milé prekvapenie. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film je časťou série: Children of the Corn (1984) [60%], Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1993) [60%], Children of the Corn III: Urban Harvest (1995) [60%], Children of the Corn: The Gathering (1996) [70%], Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) [40%], Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) [30%], Children of the Corn: Revelation (2001) [50%], Children of the Corn (2009) [50%], Children of the Corn: Genesis (2011). ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po příšerný trojce jsem si říkal, že už to horší bejt nemůže a je fakt, že čtyřka je o něco lepší. Samozřejmě, že je to už jenom o totálním ždímání námětu, který tak tak stačil na to, aby pokryl první dva díly, ale tohle jsem aspoň neměl chuť každou chvíli vypnout, ale i tak je to zbytečná záležitost.20% ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl horrové série Kukuřičné děti, je pro mě nejlepší. Skvělá ponurá atmosféra, výborné krvavé scény (pro mě nezapomenutelná scéna, kdy místního doktora rozpůlí na dvě půlky nemocniční stolek) a celkem svižné tempo děje. Mezi hlavními rolemi se tehdy objevila poměrně neznáma a dnes již oscarová herečka Naomi Watts. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Grace (Naomi Watts) se vrací do svého rodného města, aby alespoň trochu ulehčila své matce, která na tom poslední dobou není nejlépe. Ale s příjezdem Grace do města se začínají dít podivné věci - všechny děti ve městě zároveň onemocní, všechny mají vysokou teplotu a všem v jediný okamžik teplota klesá. Ale od tohoto okamžiku se děti začínají měnit ve vraždící mašiny. Grace musí odhalit proč vše začalo až s jejím příjezdem a pokusit se zabránit nejhoršímu ... Trochu jsem nepochopil jaký má tento film souvislost s původním tématem Kukuřičných dětí, to už se spíš blížil k Village of the Damned nebo něčemu takovému. A za druhé jsem nepochopil co v takovémto filmu probůh dělala Naomi Watts. Jasně, každý nějak začínal, ale toto je fakt moc. Jinak jde o příliš obyčejný horor, na který se sice dá podívat, ale který se asi deset vteřin vypaří z paměti, a zůstane jen vzpomínka na ten horor, kde hrála Naomi Watts... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Austin (Texas) a Los Angeles (Kalifornie) v období od 6. dubna do 18. září 1995. (GASTON73)

Reklama

Reklama