Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Han22 

všechny recenze uživatele

Kadeti se vrací tentokrát jako členové 16. okrsku. Jejich protivníkem se stává šílený magor Zed a jeho gang a také kapitán Mauser, který je stejný magor, jako v prvním díle Harris. I když kvalita šla dolů, což se projeví hlavně při finální akci, nechybí několik nezapomenutelných scén (Tacklberryho randění, Jones hrající si na Bruce Lee, Hightower a jeho vyčištění Modré ústřice, Mauserův sprchový gel). Z nových postav potěší hlavně mrňavý prodavač elektra Sweetchuck, který se v dalších dílech vrací jako polda. Celkově stále výborná zábava. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tupí ale zároveň sympatičtí policisté z akademie se poprvé vydali do ulic bojovat se zločinem a musím říct, že tenhle film se mi líbil více než jednička, více jsem se u něj smála. Ne jen usmívala, ale opravdu až smála, a to je velké plus. O hereckých výkonech jako strhujících se bavit nedá, ono tu o to zas až tak moc nejde, tady jde o pobavení lidí a to se u mě podařilo. ()

Reklama

Paan 

všechny recenze uživatele

Bezvýhradně nejkoukatelnější díl celé série. Oproti jiným má několik výhod - Mausera s Proctorem, jsou to rozhodně zábavnější pitomci než Harris, Tackleberryho s Kirklandovou, Vinnieho Schtulmana a Zeda. Zed je zkrátka Zed =) Povinností je samozřejmě původní, starý a jedinečný dabing (platí nejen o dvojce, pochopitelně). ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Dobré pokračování známého filmu, a trošku upravený tým. Poznámka: (Tacleberry) má zde opravdu dobrý scénář. 😄❤️ Chybí zde Kapitán Haris, ale je zde dobrý nástupce. I ten se dostane do úzkých, až začne bojovat s elitním týmem policejní akademie. 😄 Některé scény jsou až šílené. 😄 Dialogy geniální. Herecké obsazení super. Herecké výkony super. Příběh opět dobrý. Poznámka: Narozdíl od prvního dílu, zde je mnohem více akce. Poznámka: Chybí zde některé postavy, ale zase se objeví dočasně jiné. Hvězdiček 3 ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

To, co bylo dobré na jedničce, je tady samozřejmě přítomno také. Nicméně už je to opakování toho samého, takže kvalita rapidně klesá. Na tenhle díl se ale dá ještě v pohodě dívat bez zbytečného koukání na hodiny a obracení očí v sloup. Další díly ale asi ani vidět nemusím, protože předpokládám, že budou stále jenom horší a horší. 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Jediný diel z pôvodnej sedemdielnej série, v ktorej sa neobjavila Callahanová (Leslie Easterbrook). Potom, čo bol dokončený prvý diel, herečka otehotnela a čakala dcérku. To jej zabránilo účinkovať v tomto filme. (beso74)
  • Ve scéně, kdy Mauserovi (Art Metrano) vymění šampón za pryskyřici, vychází Mauser ze sprchy a je nahý. Po opuštění šaten je možné si všimnout, že má spodní prádlo nebo ručník kolem pasu. (JohnSmith)

Reklama

Reklama