foto

Art Metrano

  • nar. 22.9.1936 (82 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Zeptejte se Cindy
1998 Nevinný výlet
1997 Vražedné pomyšlení
1992 Hračky
1989 Beverly Hills Bodysnatchers
Opravdoví muži nejedí gumové medvídky
1986 Policejní akademie 3
1985 Malibu Express
Policejní akademie 2
1984 Tiger - Frühling in Wien
Učitelé
1983 U konce s dechem
1981 Cheaper to Keep Her
History of the World: Part I
Stát se opicí
1980 Jak vyzrát na vysoké životní náklady
Prosba o lásku (TV film)
1979 Superprofesionálové
1978 Matilda
1977 Warhead
1976 Brinks: The Great Robbery (TV film)
1975 The Strongest Man in the World
1974 Dirty O'Neil
The Treasure of Jamaica Reef
1973 Slaughter's Big Rip-Off
Steambath (TV film)
The All-American Boy
1972 Dobyvatel srdcí
They Only Kill Their Masters
1970 Norma
1969 In Name Only (TV film)
Koně se také střílejí
Then Came Bronson (TV film)
1963 Swingin' Together (TV film)
1961 Rocket Attack, U.S.A.

TV seriály

1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Verdicts (S03E13)
1986 Tough Cookies (TV seriál)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
1979 Fred and Barney Meet the Shmoo (TV seriál)
Fred and Barney Meet the Thing (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 Loves Me, Loves Me Not (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1970 Tim Conway Comedy Hour, The (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
It's Your Bet (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace