Reklama

Reklama

Pepek námořník potkává námořníka Sindbáda

  • Česko Pepek námořník a Sindibád (více)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Fantasy
USA, 1936, 16 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepek a Olive Oyl navštíví záhadný ostrov Sindbada (Bluto) s jeho dvouhlavým obrem, lvy, draky a dalšími fantastickými příšerami. Pepek a Sindbad nakonec svedou velký boj. (duklak2)

Recenze (13)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pepek a Sindbád se mi ze třech krátkých příběhů o milovníkovi špenátu a Olive Oyl, které vznikly v druhé polovině 30. let, líbil nejméně, protože oproti Alibabovi a Čarovné lampě mi nepřišel tak moc hravý a dobře promyšlený. Pamatuji si moc dobře, že když jsem byl malý, tak jsem tato tři Pepkova dobrodružství znal téměř nazpamět a VHSka byla v jednom kuse ve videorekordéru. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážna farebná klasická rozprávka. K ostrovu zlého Sindbada sa blíži loď námorníka Pepka s Olivou. Sindbad sa jej zmocní, čo Pepek len tak nenechá. Chystá sa veľký boj... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Klasický, ale delší příběh Pepka, který narazí při své cestě mořem na Sindibáda (Bluta), který si chce nechat Olivii na svém ostrově plném divokých zvířat. Jenže ouha, Pepek je velmi silný soupeř. ()

rudeboy 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe niekoľkých rokov som opäť zhliadol tento diel Pepka námorníka a to všadeprítomné násilie ma poriadne zarazilo (predsa len ide o rozprávku), ale zároveň aj skvele pobavilo :-) Mimochodom, ako píšu ostatní, ten CZ dabing je veľmi, veľmi zlý. Dovolil by som si tvrdiť, že jeden z najhorších vôbec, aké som kedy počul (ak však neberiem do úvahy polské jednohlasové dabingy celovečerných filmov). ()

mogul01 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám společně s dalšíma dvěma pořád na originální videokazetě s dvojhlasým dabingem tuším od Michala Pavlaty. Když jsem ho vytáhl asi po deseti letech pořád jsem se skvěle bavil. Ať je Vám šest nebo šedesát pořád se tomu budete smát. ()

Sasakr 

všechny recenze uživatele

1936... hm, to vysvětluje příšernost toho obrazu. Nicméně celé je to vcelku nudné a o ničem. Od animáku čekám víc. Dabing byl příšerný, ještě že na DVD byla i originální stopa. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Klasika mého dětství a dnes sem měl možnost tuto klasiku spatřit znova po 16 letech. Samozřejmě, že je to stejně skvělě vtipné jako tehdy. Jediné co je příšerné je český dabing, kterej je naprosto příšernej a trestuhodnej. ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

Skoro nevlastním žádne videokazety....krom téhle, prvního pána prstenů a pak už snad jen nějaké tři kusy, cosi nepamatuju. Jojo, to byly časy, škoda česko/anglického dabingu. :)) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Ohromná nostalgie. Na tohle jsem koukal u dědy na VHS právě s česko-anglickým dabingem znějícím jak jinak než dohromady přes sebe. Na kazetě byly 3 díly, tento stejně dobrý jako druhý kde dá Pepek po hubě Alibabovi a pak třetí s Aladinovou lampou. Ten už mě tolik nebavil. Ale tenhle je perfektní. ()

Reklama

Reklama