Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Takéto prezliekacie komédie sú veľmi záľudné. Môže to dopadnúť bláznivo, ale i trápne. Agent v sukni je taký priemer. Samozrejme, už sme videli lepšie kúsky s chlapmi v ženskom kostýme, ale Martin Lawrence je sympaťák a zábavný chlapík, takže som sa párkrát celkom zasmial. Potešili aj vedľajšie postavy (Anderson)... 55% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dal jsem tento víkend poslední šanci tomuto druhu komedií a končím s nimi. To se raději podívám na Tátu v sukni, než na podobné koniny. Nejprve jsem dal šanci několika filmům s Eddie Murphym a teď ji dostal Martin Lawrence – a opět to byla hrůza. Oba pánové by se měli raději věnovat ujetým akčním detektivkám, než těmto až bizarním komediím, které jsou spíš než humorné, nechutně trapné. Občas se u toho sice člověk zasměje, ale jinak hlavně lituje ztraceného času. ()

Reklama

Didon.pipi odpad!

všechny recenze uživatele

Možná jsem divnej, ale nemám rád chlapy, co se převlíkají za ženský! Fakt se na to nedá dodívat do konce, někde v půlce buďto usnete, nebo s myšlenkou na idioty, co točí rádobyamíckékomedošky a myslí si, že vydržíte všechno, přepínáte rychlostí televizního maniaka kanály, chtějíc uniknout té hrůze a pokud se dodíváte, neuniknete, bude vás to pronásledovat a neznám zaklínadlo, co vás z toho dostane....... ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Nemůži si pomoct, ale černošské komedie mě prostě baví více, než někdy obzvláště vypečený sucharský humor snobských bělochů. A to že v americe na rasu dávají (i když neofiko) docela důraz. Vtipné scény, supr hlášky. Sice konečné vyvrcholení bylo hodně moc urychlené ale jako celek to bylo pěkný. Určitě stávíte tak pěkný, vtipný večer. ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, já tenhle film vůbec neviděl. Ale o tom, že jde o odpad není pochyb. Stačí pouze jednoduchá matematika. Začneme-li na pětihvězdičkovém hodnocení od kterého budeme odčítat jednoznačné zápory známé už před shlédnutím filmu, bude tento příklad vypadat asi takto: 5 mínus Martin Lawrence mínus v hlavní roli černošský komik převlečený za ženskou mínus neschopný režisér mínus trailer mínus buranská černošská komedie mínus Martin Lawrence = odpad! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)
  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)
  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)

Reklama

Reklama