Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Náhodou, velmi slušná podívaná! I přes tak negativní hodnocení ostatních, musím říct, že já jsem se u filmu bavil :-). Možná že děj byl trošku jednoduchý a prostý, ale nenašel jsem žádnou prázdnou, nudnou chvilku. Ba naopak, příběh byl vyplňován scénkami, které tam vlastně ani nemusely být, byly zcela mimo děj, (a že jich bylo dost) a to je možná to, co se mi na tomto filmu líbilo nejvíce. Člověk u toho nemusel nijak moc přemýšlet, jen to tak pozoroval, a smál se scénkám, které byly naprosto lehké, jednoduché a výstižné. Fajná rodinná a pohodová komedie. 80% :-) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Typický problém komedií dnešní doby - přitupělé grimasy, prdy, puchy, přerostlé zadky a podobné "bonbónky" ještě nedělají samy o sobě komedii vtipnou. Dnešní tvůrci by si konečně měli uvědomit, že prasárny a hnusárny nejsou totéž jako humor! Největší zásluhu na dvou hvězdičkách mají půvabná Nia Long a fakt, že mám safra dobrou náladu! ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Raja Gosnell je aspoň v mojom ponímaní zárukou pekne pvrchnej zábavy. Koniec-koncov, živí ho to. Mama v sukni predstavuje na jednej strane vcelku priemernú podívanú, ktorá kľučkuje medzi bariérmi diváckeho vkusu tak, aby urazila čo najmenej ľudí. O to väčší plesk príde, ked sa manévrovanie nepodarí. Martin Lawrence ponúka divákom ešte svieži herecký výkon a hoci to zrejme nemyslel zle, výsledok stojí za to len v niektorých scenáristických bonbónikoch - zvyšok predstavuje tak často používaná scenáristická vata. Vážne, otvorím si fabriku na jej výrobu niekde poblíž LA a mám do dôchodku vystarané. Dokonca aj v rámci žánru ide o podpriemer. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Občas i vtipné, ale na tomhle filmu je znát, že do kin v Americe choděj hlavně chudší černoši, tak se pro ně natočil i tento trhák. Hvězdy nedávám ani tak za filmové řemeslo, jako za to obchodní - téměř zdvacetinásobit vloženou incestici zaslouží skoro vstup do učebnic - obzvlátě jedná-li se o takovou blbinu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mne sa to teda vôbec nepáčilo. Nuda, trapas.. Už som skúšal sa na to pozrieť viackrát, no, vždy som po pár minútach nevydržal. A to je zlé znamenie. Herecké výkony sa mi veĺmi nepáčili, bolo to tak, kedy sa všetci toľko snažia byť vtipní, až je z toho znáška trápnosti s občas podareným mini gagom. Osobne si myslím, že to mohlo byť modernejšie a lepšie premyslené. Taký Otec v sukni je lepšia voľba. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)
  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)
  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)

Reklama

Reklama