Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Meťjů a Dženifr, jakej to roztomilej páreček, žééé?!?! Akorát že Matt vypadal jaxi divně, myslim, že měl něco hodně zvláštniho s vlasama. Jinak máme tam několik docela vtipnejch situací, ale koule do mrazáku si kvuli tomu dávat nebudu. Všichni totiž vime, že romanticky komedie jsou všechny skoro na stejny brdo. Prostě, tohle je klasickej film, na kterej vytáhnete aji ženskou... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas som aj uvažoval aj o hviezde navyše. Z čistej nostalgie. Pred vyše dvadsiatimi rokmi, sa totižto točili väčšinou pozerateľnejšie rom-com, ako je to dnes, nezasítené všelijakými dnes extrémne populárnymi trendami. Takže ústredný ´´nešťastný´´ pár v pohode, príbeh klišé, ale pobaví a celkovo pomerne zabudnútá romanťárna, ktorá síce nesvieti ako kométa, ale medzi hviezdami sa rozhodne nestratí. ()

Reklama

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Romantická záležitosť pre tých jednoduchších. Nie je tu nič dychberúce, chémia medzi hlavnými hrdinami nefunguje a nelogické správanie J Lo je zarážajúce. Jediným pozitívom je, že sa na to sladko pozerá a keď sa stratíte v deji, tak to vlastne ani moc nevadí. Zhrnul by som to tak, že Jennifer je tu veľmi pekná, ale inak je to príliš lacná romantika v nudnom obale. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dlouho snobská, často afektovaná pakárna. JLo více dbala na nanesení lesku na rty před každou klapkou, než na svůj výkon, McConaughey se zase pohyboval na opačném konci červí díry, než jsou jeho role z posledních let. Kdyby tu náplň botek od Gucciho na začátku zválcovala ta z kopce řítící se popelnice, byl by klid a možná by si primář dětského oddělení uvědomil, že nejlepší partií bude dolézavý Massimo. Koneckonců, s kým jiným by si tak hezky zacvičil ve fitness centru.. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Takovýchto přihlouplých filmů je spoustu, ale přesto mi nedělá problém se na ně podívat. Ačkoliv rychle upadne k zapomnění, tak na večer Vás pobaví, potrápí a tím splní i svůj účel. Výhrou, že film není úplným odpadem, může být výběr příjemných a krásných herců. Ale dost slaďoučkých keců, tuhle bonboniéru jsem ochutnal a teď by to chtělo nějaký pořádný říz. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)

Reklama

Reklama