Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada erotických minipříběhů natočená na motivy povídek a bajek známých spisovatelů (La Fontaine, Boccaccio). (claudel)

Recenze (57)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,John, nedávno najatý stájník, je překvapen, když vidí paní mimo dům.“ Vášnivé známosti by se měly jmenovat spíše Nudné známosti. Nuda se totiž šíří všemi povídkami, zatímco vášeň se v nich hledá velmi obtížně. Nejvíce mně asi vadilo, že zde zcela chybí jakékoliv dialogy a vše se dozvídáme od vypravěče, takže výsledek připomíná polský dabing. Obzvláště výživné jsou ty scény, kde vypravěč dabuje milostné vzdechy obou partnerů. Ale ani obrazová stránka za moc nestojí. Příběhy jsou tupé a hrozně hloupé, mnohdy by se jejich popis vešel do kratičké anekdoty. Herci se dvakrát nesnaží, ale asi ani nebylo proč. Jediné, proč se dá tento film shlédnout je velký počet nahých českých hereček. I tak je to ale pořádný výkon dokoukat ho až do konce. Nuda je to totiž obrovská. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšil, že si prohlédnu (čistě ze studijních důvodů!) hrudníky některých českých a slovenských selebrit (kříženec selete a brita?), ovšem netušil jsem, jaká to bude útrpná nuda a často jsem děkoval výrobcům domácí elektroniky za tlačítko ffwd. Za občasný povedený záběr na mléčnou žlázu dávám ze soucitu jednu hvězdu, příště si ale radši pustím normální porno. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tady ,,hrajou,, naše ,,herečky,, . Ovšem samozřejmě v současné době jsou to ,,dámy,, Jsou to celebrity. Myslím si, že v záplavě pořádů : Jak celebrity vaří , Jak celebrity cestují, Jak celebrity tančí, Jak si celebrity měří IQ, V čem celebrity žijí, Na čem celebrity serou, bych já klidně dal pořád :Co vlastně české celebrity umí ... áá jenže to by bylo dost krátký. No,ale zase by jsme se viděli asi pěknou šukačku. ()

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Fantastický předělový film nejedné naší umělkyně, obzvláště jedné ano!!! Kam se hrabou Lurdy!!! Zázrak!!! Hle nesedávej panenko v koutě, hodný strýček a znalec umění (tedy přeloženo štědrý sponzor) si Tě najde. A zázrak? No ten se stal... Přerod nejedné naší pseudoumělkyně, tedy herečky nižší kategorie na špičkovou a navíc plníci tržby bulvárních plátků.... A pak už je to standard.. kázati vodu, popíjeti víno... ono to snad nepraskne (Já a svlékat? Ne,nikdy... JÁ! JÁ! JÁ! Já jsem HEREČKA a nemám to zapotřebí)... a prasklo, ale dost ututlalo... :-) A když se pak srovnaj ty ženské hrudníčky po čase ... žádný zákrok zvenčí ale zhůry... Příroda je mocná... To samo nebo po miminku,že.... ach jo... Proč mám pamatováka a sem tam chvilky soudnosti, jak by se mi jako milovníkovi estrád a řádnému "Novákovi" blaženě žilo... Aspoň, že Miro Noga s pár lidma v historickém kostýmku pochopil, že to je taškařice :-) 5* či odpad, aby se nezapomělo... jinak slabé hodně slabé 2 ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Absolutně bych neměl sílu se na to dívat celé, ale když sem si to jen tak posouval pouze na zajímavé pasáže s ještě zajímavějším obsazením tak to jde a za 20minut už můžete vklidu hodnotit. Příběh se svým parodizujícím pojetím blíží "hard-core trampotám" Josefiny Mutzenbacher, takže zábava tak možná pro namrdané důchodce. Jediné plus vidím v tom, že sem se mohl kouknout jak vypadá Laurinová, Fialová a Hrubešová nahá a v pohybu - zvědavost byla ukojena a tahleta blbost obratem smazána. Takže za pravý a levý cycek těhle héreček dávám dvě pecky. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Některé příběhy byly natáčeny v České republice (zámek Slavkov, zámek Buchlovice) a objevila se v nich plejáda českých a slovenských herců a hereček. (claudel)
  • Hoci Miro Noga najprv o svojej účasti nechcel hovoriť a novinárom skladal telefón, neskôr povedal, že: „Boli to veľmi vtipné poviedky, teda aspoň tá moja.“ (Arsenal83)
  • Katarína Brychtová v roku 2009 k svojej účasti vo filme: "Prosím vás, veď to bolo pred 15 rokmi! A celý filmík trvá asi 4 minúty. No nemám s tým problém. Deťom som to vysvetlila a dnes by som to už určite nerobila." (Arsenal83)

Reklama

Reklama