Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada erotických minipříběhů natočená na motivy povídek a bajek známých spisovatelů (La Fontaine, Boccaccio). (claudel)

Recenze (57)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tady ,,hrajou,, naše ,,herečky,, . Ovšem samozřejmě v současné době jsou to ,,dámy,, Jsou to celebrity. Myslím si, že v záplavě pořádů : Jak celebrity vaří , Jak celebrity cestují, Jak celebrity tančí, Jak si celebrity měří IQ, V čem celebrity žijí, Na čem celebrity serou, bych já klidně dal pořád :Co vlastně české celebrity umí ... áá jenže to by bylo dost krátký. No,ale zase by jsme se viděli asi pěknou šukačku. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Já víc ke štěstí nepotřebuju :D Zábavné klasické povídky, fešné československé herečky bez negližé. Humoriáda jak se patří v každém směru. Vyloženě pak nejzábavnější je povídka Nejlepší přátelé, kde společná manželství konzumují Hrubešová a Brožová křížem krážem. Laurinová je taky v pohodě, Fialová velice příjemná, Vojtková pobavila (dokonce dvakrát) a u Studénkové jen lituju, že neměla vlastní postelovou scénu. Ovšem Zdenička se jinak erotiky nebojí v běžném československém kontextu, takže by to ani tak nebylo raritní setkání. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Máme moc hezké holky v naších luzích a hájích. Až na ty neupravené zahrádky by jich pár stálo za hřích. Bohužel, jejich těla jsou tím jediným, na co se dá dívat a i tohle koukání brzy omrzí. Jednotlivé povídky jsou maximálně nudné, stále o tom samém, jak je nevěra prospěšná manželství, nic neříkající a zbytečné. Občas vystrčí růžky lehký nádech humor, ale ten se brzy zase schová. Jsem rád, že už mám za sebou tuhle českou kultovní pornoklasiku potvrzující pravidlo, že každý má svoji cenu. České krásky si nakonec údajně bohužel zahrály zadarmo, takže se cítí právem rozladěné. Moc bych se divil, kdyby si na sebe taková sračka vůbec zvládla vydělat. Každopádně zajímavý náhled na kultivované a spořádané herečky současnosti v akci. ()

unagi odpad!

všechny recenze uživatele

Toľko primitívnosti v jednom filme a to už je poznať od prvých záberov, to sa len tak nevidí! V tomto "porne" nieje nič na úrovni a všetko je na hovno, či strih,herci,debilná hudba či to maznanie sa nahých tiel všade kde boli schopný umiestniť kameru. Dokonca museli použiť tie isté zábery viac-krát. Nie, toto vidieť už nechcem! odpad odpadov! ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

To byly časy, když českým a slovenským celebritám dali do ruky hrst valut a řekli jim: "pojďte si (simulovaně) zapíchat před kamerou. U vás to nikdy nikdo neuvidí, slibujeme..." Akorát o tom slibu zapomněli říct Vláďovi Železnému, takže to hned šlo na nově... a některé ty baby se za to dnes prý stydí, přitom není za co, protože měly co ukázat, tak to ukázaly. Lepší instruktorku sexuální výchovy než Sabinku Laurinovou jsem si v 90. letech neuměl představit, takže to rozhodně nebudu házet do odpadu, i když to tam "filmařsky" asi patří. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Některé příběhy byly natáčeny v České republice (zámek Slavkov, zámek Buchlovice) a objevila se v nich plejáda českých a slovenských herců a hereček. (claudel)
  • Hoci Miro Noga najprv o svojej účasti nechcel hovoriť a novinárom skladal telefón, neskôr povedal, že: „Boli to veľmi vtipné poviedky, teda aspoň tá moja.“ (Arsenal83)
  • Podle pozdějších vyjádření herců a hereček si v počátku 90. let pořádně neuvědomili, o jak moc erotický TV film půjde, a navíc prý dostali slib, že se nikdy nebude vysílat v Čechách ani na Slovensku. Časem byl ale uveden na Nově i Markíze. (hippyman)

Reklama

Reklama