Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je dobrý horror. Navíc už to po vlně "násilných exploiťáků" chtělo trochu obměnu v podobě nějakých těch příšerek ... a tohle se fakt povedlo. Co dělá film tak dobrým, i když se odehrává skoro jen na jednom místě jednu noc je zejména nápad. "Zlo", nebo příšera, baktérie nebo rostlina či co je také neuvěřitelně krutá k napadeným hostitelům, ale taky je naprosto nedefinovatelná a nepopsatelná ... Takže to cosi, co ohrožuje partičku lidí na benzínové pumpě vám fakt popisovat nebudu, to se prostě popsat nedá ... docela bizzard ... Jinak ten nápad s "útočníkem" a obranou na bnzince, herci a scény jsou úplně výborné, hodně napínavé, perfektně zahrané a celkově dost originální. Výborně jsem se bavil, některý nápady byly fakt gut. Pro "průměrného" nadšence do horrorů rozhodně zajímavá věc ... doporučuju ... ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý horor. Efekty nie sú nič extra, vidieť, že ide o nízko-rozpočtový film. To však vôbec nevadí, lebo atmosféra filmu je brutálna... vžil som sa do deja a vychutnával som si každú scénu. Niektoré scény sú dosť úbohé a pripadali mi fakt vtipné.. napr. pobehujúca ruka ako v rodine Addamsovcov. No aj tak je to dobrý film, škoda, že neocenený. Hodnotenie pod 3* si nezaslúži. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Sakra. Má to dost kladů - zajímavý nápad, originální monstrum, zajímavé postavy. Má to ale i dost špatného - je to film s asi nejrychlejším střihem vůbec (takže monstrum si nestihnete ani pořádně prohlédnout), kamera se dost třepe a ke konci až příliš, konec je klasické klišé (možné pokračování). Pozitivem ale je, že jsem se u sledování tohodle filmu nenudil, zase na druhou stranu jsem čekal něco víc. Takové lepší 2* si to zaslouží. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

To byl Gritters, hned na začátku? Jo není nad sex pod hvězdami, ať žije kempování. Příběh krásně pomalu a zbytečně plyne a když se začne něco konečně dít, tak kamera zešílí jak nasraná vosa a začne zmateně škubat, trhat, skákat a divák je ušetřen děje, protože nic nevidí. Ke konci jsem se už jen smál...co budeme dělat....co budeme dělat!....áááááá, co uřízneme teď, doktore? Hlavu, reřisérovi!!!! ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Ha, nové originální neokoukané monstrum, zmutovaní ostnatí lidé díky záhadnému viru, mikroorganismu či plísni. Každý horrorový fanoušek zpozorní, protože to se v současné horrorové produkci každý den nevidí. A neuvidíte ho nakonec pořádně ani v tady, kvůli snad nejrychlejšímu střihu v dějinách filmu. Nepotěší ani absence strachu a napětí a přítomnost nepříliš výrazných herců, kterým jsem jejich hrané emoce nedokázal uvěřit. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama