Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Jino 

všechny recenze uživatele

Vcelku chytlavá zápletka a zajimavé monstrum se ztrácí za objektivy zmatené kamery, která hodně kazí výsledný dojem z filmu - některé scény jsem si musel pomaleji přehrát, abych vůbec něco viděl. S čímž samozřejmě souvisí absence jakékoliv hustší atmosféry, která by byla tady opravdu na místě - tři postavy zabarikádované na benzínce s monstrem okolo ní... Nakonec je z toho tuctové béčko. 50% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Začátek mě vcelku znejistil. Vizuální stránka byla, jak to říci, špatná. Následující neschopnost těch dvou jelimánů postavit stan znejištění ze snímku zvyšovala, ale naštěstí jak se film více rozjížděl, tak nejistotu vystřídalo očekávání. Očekávání jak to bude dál a jak to skončí. Po úvodním vizuálním failu přišly na scénu naštěstí moc dobré masky. Dost se mi líbila kamera, jelikož ono "monstrum" není víceméně vůbec ukázané v celé "své kráse" a tím je po celý film zahaleno tajemnou mlhou otázek, co to je vlastně zač. Zda to byl záměr nebo jen nízký rozpočet již nehraje roli, jelikož to funguje super. Samotný scénář sice moc zabrat asi nedal (dostali jsme se do průseru, tak jak z toho pryč), ale o to více jsem byl rád s jeho řešením Wilkinse. Body navíc u mě má Splinter za herecké obsazení, jelikož se jen málokdy stává, že si hlavní postavy opravdu oblíbím a přeji jim aby se ze situace dostali. Z většiny totiž fandím záporákům. :) Splinter mohu jen doporučit, který sice pár mušek má, ale jinak se jedná o moc dobrý počin. P.S.: Jsem jediný, kdo pokukoval po těch brambůrkách na benzínce? :D ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Horor o zabíjáckých parazitech, co dělají z lidi živé ježky? Proč ne, ono to totiž až překvapivě dobře funguje. Dva páry - jeden tak trochu kriminálnický a druhý zcela normální - svedené špatnou náhodou dohromady se ocitají na osamělé benzínce, kde záhy zůstanou uvěznění, protože na ně venku číhá parazit ovládající tělo (i jednotlivé jeho části) svého hostitele. Napětí tu je, vcelku dobří herci taky, pár dobře promyšlených drastických scén jakbysmet... vše nasvědčovalo tomu, že bych tomu klidně mohla dát plný počet hvězdiček. Megalomanský a trochu kýčovitý závěr to trochu pokazil a proto jsem nakonec na hodnocení musela trochu ubrat. Ale i tak se jedná o poměrně originální počin, který si pozornost jistě zaslouží. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pohodový horor, který mohl mít skutečně ještě lepší hodnocení, než jsem dal. Monstrum je doopravdy originální, takřka nezranitelné, ale co z toho divák má, když si ho za celou dobu prakticky neužije a to hlavně díky zběsilému, ultrarychlému střihu. Není ani jedná akce, kde by střih chyběl a to mě hodně štvalo a snižovalo prožitek. Bylo zde pár nelogičností, ale vše v rámci. Herecké trio je v celku solidní, některé možná potěší Paulo Costanzo, který hrál v seriálu „Joey“ ;-) 6/10* ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bez začátku, bez konce - pár hodin na benzince v 82 minutách. Všecko začla liška s trochu natuněnou vzteklinou, ovšem pozor, se vzteklinou, kterou nevyléčí ani sádra, natož injekce do báchoru! Naprosto originální a nabušenej "záporák", kterej sundá všeho všudy 3-4 lidi.... ale jak.... :) Na tomto je jasně vidět, jak je důležitý mít v takovým filmu kvalitního, nečitelného a respektuhodného záporáka, protože podle toho se potom můžou chovat jednotlivé postavy a ve výsledku na tom celý film stojí. Srovnejte napřiklad s ATM - podobná situace, ale pouze zdánlivě stejně silnej záporák. Na tuto stopáž 4* a příjemné překvapení. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)

Reklama

Reklama