Reklama

Reklama

Mike Judge, jeden z tvůrců seriálu Beavis a Butt-Head, Tatík Hill a spol. a Maléry pana Šikuly, přináší šílenou komedii, která vás donutí dvakrát se zamyslet nad budoucností lidstva. Seznamte se s Joe Bowersem (Luke Wilson). Moudrosti sice moc nepobral, ale když se po jednom nepovedeném vládním experimentu probudí v roce 2505, tak zjistí, že společnost zatím pod náporem reklam a hloupých televizních pořadů úplně zdegenerovala a z něho je rázem nejchytřejší člověk na planetě. A tak je na průměrném Joeovi, aby lidský vývoj vrátil zpátky do správných kolejí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (595)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Špatné obsazení, zajímavý nápad, horší zpracování a absurdní od začátku až do konce. Ovšem mluva roku 2505 a seriál " Au moje koule " mě dozajista pobavili, ale jak rychle jsem se k filmu dostal tak ho i opouštím a z Idiocracy se stala jen záležitost jednoho shlédnutí, které u mě bude brzy zapomenuto. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Zamyslet se nad budoucností lidstva, tak na to má právo nepochybně každý z nás. Otázkou ale je, k čemu to je. Někdo říká - vidím ji optimisticky, jiný zase - pesimisticy, a b je správně, ale nedá se nic dělat, neb lidi jsou z pohledu vesmíru zcela bezvýznamné a nesmyslné bytosti, takže poč by si to nějaký meteorit na ně nenamířil či Slunce jednou nezačalo prskat a nekýchlo si a nezežehlo malou modrou planetku? ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Ten humor ve filmu byl tak blbý, až byl dobrý. Například nejlepší snímek té budoucí retardované společnosti: prdel – 90 minutový záběr na půlky - nebo situace, kdy Wilsona u soudu zažaluje jeho vlastní obhájce. Jde o opravdu nenáročný humor a já s mírně skloněnou hlavou přiznávám, že jsem se smál, jako bych byl sám jeden z těch retardů. Moje plíce dostali pěkně zabrat, přesto se ale jen průměrnému hodnocení, které si zde Idiocracy vysloužil, příliš nedivím. Jde o specifický humor, který se pod kůži dostane řekl bych jen malé části publika. Jinak výkony herců byly příjemné, Luke své zírání na tupé mozky zvládl s přehledem a i Dax Shepard byl překvapivě zábavný. Odlehčené fóry nejdeme i v komedii Bláznivá olympiáda. Alternativa: Ringer. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Vskustku katastrofická vízia budúcnosti, ktorá si originálnym námetom zasiala na kvalitný materiál, ale ktorá v praxi funguje tak na polovičný plyn. Hafo popkultúrnych odkazov neamík horko-ťažko pochytá, neukočirovaná demencia fórkov sa obracia proti autorom a film paradoxne živí to čo mal kritizovať. Mohla to byť recesná pecka, keby sa hlavná myšlienka netočila okolo rastliniek. 50% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Film, po ktorom sa budete tešiť, že žijete v dnešnej dobe. Počas celého snímku sa však nič nadpriemerné nestane, a tak som sa občas nudil. Nakoľko som to pozeral s kamarátmi, ktorí to už videli, a usúdili že z mojej avi verzie chýba viac scén, nebudem sa sťažovať na film, ale na warez, kďe som ho stiahol :) Dub: Cz - 50% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Film bol uvedený už v roku 2005, a to formou skúšobnej projekcie, kde mali diváci vyjadriť svoje pocity z filmu. V tejto projekcii však obdržal negatívne reakcie. Režisér sa ho preto rozhodol zmeniť a ešte v tom istom roku v Británii ho vypustil na ďalšiu skúšobnú projekciu, kde už snímka vyvolala pozitívny dojem. (Greenpeacak)
  • Prezidentské RV má číslo 28000, což je ve skutečnosti opravdové číslo FAA pro Air Force One. (KucC)
  • Natáčanie sa väčšinou sústreďovalo v Texase, konkrétne v mestách Austin, San Marcos, Round Rock a Pflugerville. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama