Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlotte s Danem mají namířeno k Bouři, což je elektrárna, která napájí ostrov. Je tam uskladněný také jedovatý plyn. Cestou potkají Kate. Vzájemně si povídají co je nového, ale Kate si všimne, že jí lžou. Pak ji Charlotte omráčí. Juliet se v džungli zjeví Harper. Je to její terapeutka a řekne jí, co má dělat. Jack s Juliet najdou omráčenou Kate. Ta jim vyděšená povídá, že Dan s Charlotte nosí s sebou plynové masky. Když jde Juliet pro vodu, tak se ztratí.
Ve vesnici těch Druhých Ben přesvědčí Locka, aby ho přestal věznit a začal mu trochu naslouchat. Poví mu prý, co ví o té lodi a jaké nebezpečí pro všechny znamená. Kdo za tím stojí a proč tolik usiluje o to, aby ostrov získal.
Ve flashbacku vidíme začátky Juliet a jejího výzkumu na ostrově, kde se dala dohromady s manželem Harper. Pak sledujeme, jak dovedně tahá za nitky Ben a jak se s touto malou překážkou snadno vypořádá. (PROCESOR)

(více)

Recenze (2)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místo toho, aby tvůrci využili flashback Juliet jako berličku k poznání minulosti ostrova, tak nám naservírují obyčejný příběh o milostném trojúhelníku. Herecké výkony výborné, ale po dějové stránce podivný díl. Ben a jeho smrtící plyn...další záležitost, která byla promptně zapomenuta. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashback zase o niečo rozširuje postavy a ich motivácie. Vtipálek John, manipulátor Ben, dva milostné trojuholníky, napätie, nejasné strany, odhalenia. Epizóda, ako sa patrí, rozbiehajúca postavy zase iným smerom a posilňujúca nepriateľstvo medzi stranami. ()

Reklama

Reklama