Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie to asi nemá v hlavě úplně v pořádku,ale jak tak na to koukám, tak v jeho případě je to i dobře.Naservíroval nám totiž nářez, na kterej jen tak nezapomenu. Nebere si žádné servítky a budovat napětí nebo rozjet nějakou tu akci mu sakra jde.Pro mě se tento film stal jedním z velkých překvapení tohoto roku a už se nemohu dočkat, s čím na nás Rob vyrukuje příště. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Prepad rodinky sériových zabijákov v úvode je samozrejme podľa scenára Roba Zombieho prispôsobené surovosti filmu kde komando fízlov nenabehne hneď do domu a neprekvapí spiacich obyvateľov, ale prebudí ich megafónom, grázli sa stihnú obvešať brnením a zbraňami a nasleduje hustá prestrelka po ktorej sa podarí časti rodiny zdrhnúť a hon pokračuje. Toľko hnusných (výzorom) hercov, napr. najznámejší asi „popetovanej mexickej drsoň“ Danny Trejo ktorého si najme šialený šerif aby vypátral uprchlíkov a pred smrťou ich mohol mučiť tak ako si to rodinka vrahov zaslúži. Réžia prekvapivo slušná vôbec naspadá do trápnych vôd a herci podávajú sústredený výkon. Ku koncu sa film zmení na road movie a no navnadilo ma to na House of 1000 Corpses. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

This is SICK! Výborná 70´s atmosféra a kruté scény, při kterých by ste ze mě krve nedořezali (nebo jak se to říká, že jo). Rob Zombie se předvedl jako parádní režisér, nakloubil hooperův TEXASKY MASAKR s road movie, dokořenil dobře vybranou hudbou, zalil výtečnými herci a vyšperkoval klasiky jako Michael Berryman (THE HILLS HAVE EYES od Wese Cravena), Danny Trejo apod. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Filmová láska na první pohled, Zombieho intenzivní buranská krasojízda tří vyvrhelů z pekel. Oproti jedničce velmi jiný film (celkový feeling, provedení, v podstatě nehoror) a opět naprostá dokonalost, vlastně ještě o chlup větší. A když už si myslíte, že je po všem, přijde v mých očích jedna z nejlepších závěrečných scén všech dob ("Free Bird"), kde už je vám těch bastardů dokonce na plný čáře líto(!). Můžu vidět nekonečněkrát. (x) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Drsný (hodně drsný) film, který chvílemi sice působí trochu divně až parodicky, ale některý momenty jsou naprosto odzbrojující. Tohle rozhodně není pro každýho, je třeba na to mít žaludek, mít tyto filmy v oblibě a být trochu ostřílený v tomto subžánru. Potom to za to stojí. Navíc se jedná o dosti originální story, kde je všechno tak trochu naopak a člověk pořádně neví, komu má fandit. 75% ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Nasnímáno kamerou Aaton XTR Prod., 16mm. (warner)
  • The Family Media Guide tvrdil, že slovo "fuck" a jeho varianty bylo ve filmu použito 224 krát, nicméně jiné zdroje uvedly číslo 560, což z tohoto filmu dělalo rekordmana, až do snímku Fuck (2005) (dříve rekord držel film Nil by Mouth (1997), ve kterém se užilo tohoto slova 470 krát). (c.tucker)

Reklama

Reklama