Reklama

Reklama

Domino (Keira Knightley) se narodila do světa luxusu a milovala nade vše svobodu a nezávislost. Opustila kariéru modelky a stala se členkou komanda zabývajícího se chytáním uprchlíků. Začala tak kariéru lovkyně lidí. Film je natočen podle skutečné události. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (475)

POMO 

všechny recenze uživatele

To isté ako nič nehovoriaci trailer, akurát v dvojhodinovom balení. Tak chaotický, vizuálne do seba zahľadený a v kontexte s tým nezdravo dlhý film, že som ani nemal dôvod a záujem riešiť, čo sa v ňom deje (a že to po vás tvorcovia vyžadujú!). Pred úplnym fiaskom ho ale zachraňuje slušný casting a notná dávka vtipu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dokud neporuším zákon, můžu vést život padoucha a vyhnout se přitom vězení." Přerážečka nosů Domino Harvey mě bavila s nunčaky, nožem, brokovnicí, při sexu i na býkovi. Prostě se mi líbila a taky chápu člověka, pro kterýho je svět Beverly Hills 90210 nudnej a chce si život pořádně užít. Já jsem si to s ní i s komandem lovců lidí zběsile užil. Střihačův epileptickej záchvat se mi sice až tak moc nelíbil, ale zaujal mě mafiánskej podvodní telefon, naučil jsem se zastavovat auto televizí a ještě jsem přitom chápal Eda, když se rozčiloval, že neví, jak dopadlo to porno. Problémy se prostě mají řešit až po výstřiku. To ví každej chlap, tedy pokud zrovna není něco jako Španěl Choco. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Scottův epileptický střih a kamerové filtry mám velmi rád. Svým způsobem bych ho dokonce nazval průkopníkem v daném oboru. Ovšem Domino je obsahově natolik neatraktivní, neodpovídající, odtažité a studené, že jsem mu bohužel nepřišel na chuť. Keira Knightley může být sebedrsnější, vizuálně to může být sebevětší divočina a stejně mi to přijde jako nepřehledná povídačka na dobrou noc. Akce je minimum a když, tak je formálně přehypovaná do takových rozměrů, že je sice nesmírně cool, ovšem vyčíst z ní cokoliv je nadmíru těžké. Hudba se jednoznačně opakuje z Man On Fire a kdo to nezaregistroval/neslyšel nechť si nechá profouknout uši. Příběh lovkyně lidí jednoduše dějově nemá tu potřebnou šťávu, ač je to vizuální divočina a prvotřídní surová, neučesaná, nespoutaná řezničina. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Kelly .. Tony Scott se stejně jako jeho brácha dopustil loni filmařského kroku vedle! Scénář je sice dosti nápaditý zejména černý humor je výborný, ale závěrečné vyústění to dosti kazí. Také osobité vizuální zpracování je tentokrát dotažené až do extrému, který už mi neseděl. Chaotické, přefiltrované a zmatené. Kladem je parádní soundtrack a kráska Keira v hlavní roli, kde mi nikterak nevadila. Svoji dosti netypickou postavu zvládla velmi dobře. Zbylé osazenstvo je taktéž dobré, zejména Rourke a Liu jsou více než přesní, stejně tak Green a Zielering tradičně tragičtí. Přesto všechno je tento film zklamáním! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne zajimavej film, ale par vyhrad k nemu mam. Precejen, kdyz jsme si film poustel, vedel jsem, ze je o lovcich lidi a tudiz sem cekal nejakou neskutecnou akci, poradani honu na lidi a to vse se zbesilou kamerou. Jenze prakticky jedina poradna akce je ta zaverecna, navic je celej film tak nak nic nerikajicne zakoncenej a naopak nekdy je Tony zbytecne doslovnej a vse vysvetluje, nekdy i pomoci obrazku. Co se tyce pribehu, tak dokaze zaujmout, ale nic extra originalniho to neni a prave ta zbesila kamera Tonymu dost pomaha, protoze misty filmu dochazi tempo, coz kamera slusne maskuje. Co se tyce hercu, prekvapilo me, ze ackoliv tu je Rourke prakticky porad, namluvi toho jen minimum a je jen takova postava v pozadi. Zato Keira vypada jako drsnacka dost dobre, vetsinu casu ji to i verite a kdyz to obcas nezvladne, kamera to opet zachrani. Potesili me dva idioti z Beverly Hills. Ackoliv se mi film hodne libil a nemam k nemu nejakou velikou vytku, stejne mi pride, ze Tony jen tajtrdlikuje okolo niceho. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (30)

  • Akčňák za 50 mil. dolarů vydělal za úvodní víkend (14. – 16. 10. 2005) v USA slabých 4,6 milionu. Celková tržba se vyšplhala na 10,1 milionu. (imro)

Související novinky

Tony Scott chce opravdové gangstery

Tony Scott chce opravdové gangstery

07.06.2009

Kam? K sobě domů asi ne. Ale do svého remaku drsňárny Waltera Hilla The Warriors rozhodně ano. Na filmu už prý intenzivně pracuje a v rámci příprav se osobně setkal s představiteli všech… (více)

Válečníci Tonyho Scotta

Válečníci Tonyho Scotta

16.10.2005

Režisér Tony Scott ještě ani nevypustil do světa svůj drsný thriller o lovkyni lidí Domino a už vede řeči o své dalším projektu. Bude jím předělávka klasické pouliční gangsterky The Warriors režiséra… (více)

Co chystá andílek Lucy?

Co chystá andílek Lucy?

06.07.2005

Už je to nějaký čas co jsme naposledy slyšeli o božské dominátorce Lucy Liu. I když co si budeme nalhávat, klíčové je ji vidět, že ano. :) A zdá se, že se máme na co těšit společným jmenovatelem… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno