Reklama

Reklama

Zmražená pojistka

  • Česko Nekonečná bílá (více)

Obsahy(1)

Agent cestovky z Aljašky jménem Paul (Robin Williams - Insomnie, Táta v sukni) má za to, že konečně našel řešení svých finančních potíží a to v podobě zmrzlého těla, které náhodně objevil. Podmraženou mrtvolu vydává za svého dlouho ztraceného bratra Raymonda, aby vytřískal peníze z pojistky. Jeho plány ale naruší snaživý pojišťovák a dva nájemní zabijáci. Tato mrtvola je žádané zboží. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

lumiros 

všechny recenze uživatele

Hodně odpočinkový film, u kterého se nedá myslet, protože to je opravdu zbytečné. Jako komedie k popukání to také není. Zasmál jsem se během filmu jenom jednou a to tehdy, když se skupinka policistů nechala hromadně fotit u mrtvoly okousané od vlků a medvědů. Ale není to úplně špatné. Prostě šedý průměr. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nuda.Sice je zde skvělých herců jak samotného sněhu,ale dějově celý film uplynul bez jediné jiskřičky čehokoliv živelného.Jediné,čím Zmražená pojistka vyniká,je "ledová" atmosféra,ale tu nevytvořil nikdo jiný,než právě samotná zamrzlá příroda.To,co se v ní ovšem odehrává za příběh je nemastná,neslaná fraška,která nevytvořila ani úsměv na rtu,ani napětí,prostě se mnou,jako s divákem,nedokázala udělat vůbec nic.Závěr se pak zvrhnul snad až do jakési parodie,na mě zkrátka tento snímek vůbec ničím nezapůsobil a jako černá komedie prostě nefunguje. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Výhoda nezávislých filmů spočívá v tom, že si mohou dovolit prakticky všechno, neboť to vždycky slouží uměleckému záměru. Takže i tady- všichni jsou magoři, nedrží to pohromadě, logika žádná a pointa nulová. Přesto nebo právě proto se na to dobře koukalo, mám rád filmy jimž není nic svaté. Holly Hunter opět výtečná.70% ()

J3dla 

všechny recenze uživatele

Přeně ten tip filmu, u kterého vypneta a necháte se příjemně bavit. Herecký casting se povedl na jedničku, hlavně Holly Hunter si musí každý oblíbit. Dalo by se i polemizovat o vykrádaní podobných snímků, jako třeba Farga, ale k čertu s tím. Tek kdo se chce příjemně pobavit a přitom nehledá silně intelktuální-art filmy, tak pak The Big White je pro něj jasná volba. 7/10 ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom som sa na tom pobavil, aj ked to patri na taky priemer. Po dlhsej dobe som opät videl aj Woodyho Harrelsona v agresivnej ulohe a taktiez ma milo prekvapila v blaznivej ulohe Holly Hunter, ktoru som si skor zapamätal z vaznejsich filmov Piano alebo Vrazdy podla predlohy. Robin Williams je podla mna v kazdej ulohe dobry, takze som bol spokojny.......27.04.2008 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (4)

  • Pro režiséra Marka Myloda je snímek v pořadí druhým výletem na filmové plátno, protože se věnuje jen televizní režii. Jeho debutem byl legendární Ali G Indahouse - Film (2002). (imro)
  • Zmražená pojistka je pro Robina Williamse dalším zářezem v nízkorozpočtových vodách a zejména návratem ke komediím. Po snímcích Expres Foto (r. Mark Romanek, 2002) a Final Cut (r. Omar Naim, 2004), kde se ocitl v úlohách vyšinutách vrahů, hraje opět v žánru, který mu kdysi přinesl největší komerční úspěch. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno