Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

kwoky 

všechny recenze uživatele

Dneska je to hrozně moderní a in, skočit do postele za cizím chlapem. Měla skvělého manžela, syna, majetek. Všechno zahodila a pak se divila, jak zkazila život sobě, svým blízkým a taky někdo zařval. Hloupá pipka. A právě kvůli tomuto lehkomyslnému a nezodpovědnému přístupu manželky mě film celou dobu nehorázně štval. Ani ty erotické scény na mě nefungovaly, když jsem věděl, jakou hroznou chybu dělá. Měl ji Gere proplesknout, aby se vzpamatovala a uvědomila si, co všechno může ztratit kvůli chvilce vzrušení. Kvůli pocitu naštvání po skončení filmu nemůžu dát víc než dvě hvězdy. Technicky a herecky nemám výhrady. Hodně dobrá hudba. ()

milancecil 

všechny recenze uživatele

223. Jedna z mnoha rozmanitých podob vztahového trojúhelníku, v psychologickém drama věrohodně vykreslujícím typické momenty takové vztahové hry, bezohledně kruté, zraňující, žádné zábrany nepomohou, přívalům touhy ctnosti neodolají, ani Connie neodolá a podlehne vášni, i přes tísnivé výčitky, obavy, strach, se nechá strhnout prudkostí náhle probuzených citů, předstírá, podvádí, lže, jen aby mohla být co nejvíce se svým mladým milencem, jedná tak, jak se v nesčíslně podobných případů jedná, nic překvapivého se před námi diváky ve ztvárněných událostech neodkrývá, nevěra v obvyklých mezích, až v eskalujícím tragickém vyústění se ukáže, v jak nebezpečnou se může taková hra změnit a ve svých následcích zničit člověku i život, vynikající a velmi silné dílo, které ani při opakovaném shlédnutí neztrácí nic podstatného ze závažnosti svého sdělení. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už jen ta myšlenka, že by někdo mohl být nevěrný Richardu Geerovi je nemyslitelná a nereálná. Vždyť ani ten milenec není vůbec hezký. Omlouvám se všem fanouškům tohoto filmu ale tohle prostě nefungovalo. Klaním se před hereckým umem Diane Lane, psychologicky skvěle zahrané. Doslova mě odzbrojila scéna, kdy je poprvé v posteli s Martinezem a ona se vrzušením třese, vážně úžasně zahrané. Nebýt jí, tak tolik hvězdiček nedám. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Unfaithful má asi skrývat nějaké vyšší poselství ohledně mezilidských vztahů. Opravdu mi uniká a koncepce filmu mě míjí. Bezradnost manželské dvojice v závěru je pro celý počin symptomatická. Má to být moralita? Děkuju, nechci. Jakékoliv usilování totiž vyžaduje adekvátní prostředky a adekvátní řešení (na plátně i v životě...). ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Diane Lane hrá sexy vydatú ženu a ako to už vo filmoch býva, sexy vydatá žena sa zapletie so sexy slobodným mužom, ale čo teraz s manželom? Samotné obsadenie je z filmu asi najlepšie, inak je to po remeselnej stránke obyčajný a neoriginálny film na sobotný večer. Nemôžem povedať, že by ma nudil, ale podobných filmov už bolo skutočne dosť a nebyť Diane Lane dám **. Adrian Lyne je priemerný režisér , ale napr. film 9 a 1/2 týždňa veľmi dobre fungoval čisto ako erotický, Neverná nemá ani dostatok erotických scén a čiže ani dusna sa v ňom vôbec nedočkáme. Za jedno zhliadnutie však samozrejme stojí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama